Ползите от канген водата ?

Ето някои от посочените ползи, които се свързват с канген водата:
  1. Подобряване на хидратацията: канген водата може да помогне да се хидратират по-добре, тъй като тя има по-високо ниво на алкалност, което може да помогне за балансиране на киселинността в тялото.
  2. Подобряване на имунната функция: канген водата помага за подобряване на имунната функция чрез намаляване на окислителните стреси в тялото.
  3. Намаляване на възпаленията: Известно е, че високите нива на киселинност в тялото са свързани със запалителни процеси. По тази причина, се твърди че канген водата може да помогне за намаляване на запалителните процеси в тялото.
  4. Подобряване на храносмилателната система: канген водата  може да помогне за подобряване на храносмилателната система чрез намаляване на киселинността в стомаха.

Въпреки това, е важно да се отбележи, че много от тези твърдения не са научно доказани и че качеството на канген водата може да варира в зависимост от начина на производство и настройките на йонизатора на вода.

Ако желаете да получите повече информация за Канген водата и ползите от нея, можете да се свържете с нас на следния имейл адрес info@bmlady.bg . Нашите специалисти ще бъдат на разположение да ви предоставят всички нужни отговори на въпросите ви и да ви разкажат за това как Канген водата може да ви помогне да подобрите здравето си. Благодарим ви за интереса към Канген водата!

 

Kangen voda
318969386 3377819902463094 5146715294551444203 n

Pin It on Pinterest

Shares