Холистичен център „Здраве за всички“

Кристин Калоянова е от гр. Варна и вече повече от десет години помага на хората, които водят заседнал начин на живот, стресирани са, да загърбят болката, да възвърнат своята подвижност, да подобрят самочувствието си. Желанието й да помага на хората  определя професионалният й път и завършва магистратура по „Рехабилитация, морелечение, СПА и уелнес” и по „Здравен Мениджмънт”.

Това, което отличава работата на Кристин от на другите рехабилитатори е индивидуалният подход, който тя прилага.

Тя е изградила 3-степенна система за дълготрайно справяне с болките в тялото. Системата се справя както с вътрешните, така и с външните фактори, които влияят негативно на тялото. Базирана е на източната и западната медицина, като включва диагностика, лечение, превенция и подход за изграждане на здравословни навици. Хората постигат по-добра подвижност на тялото и по-добър сън още след първата терапия. Човек повишава жизнената си енергия и намаляват нивата на стрес.

Холистичната система, която прилага Кристин в своята работа третира симптомите и причините за възникването им. Както самата тя споделя: „превенцията е най – доброто лекарство и лечението чрез движение са ключа към вечната младост, която е пряко свързана с физическото и психическото здраве на човека”.

Kristin Kaloqnova
Kristin Kaloqnova

Pin It on Pinterest

Shares