Днес в категория УСПЕШНИ ЖЕНИ ще ви запознаем с една лъчезарна дама, която с много финес и силна енергия представя ползите на продуктите на скандинавската компания ZINZINO.

Ето какво споделя Десислава Генова – Независим партньор към скандинавската компания ZINZINO.

Zinzino

„Здравейте,

Казвам се Десислава Генова и съм Независим партньор към скандинавската компания ZINZINO.

Норвежката компания Zinzino предоставя хранителни добавки от най – висок клас, които ни помагат да влезем отново в баланс с помощта на Омега 3, създадена по специална патентована формула. Избрах да си сътруднича с компания Зинзино, защото тя спечели доверието ми с иновативните си решения в сферата на органичните добавки – персонализирана суплиментация, базиранa на кръвни тестове и съставките с естествен произход, използвани в продуктите на компанията.

С тази, наложена от компанията концепция, вече не е нужно човек да гадае дали добавките, които приема се усвояват или не, тъй като Зинзино дава възможност на клиентите си при желание да направят и кръвни тестове, с които да проследят нивата на различни нутриенти в организма си.

Важно е да знам как да избираме органично чисти и безопастни, високо усвоими от организма добавки и същевременно добавки, чието действие можем да измерим, посредством тестове и разберем дали наистина се усвояват на клетъчно ниво.
Зинзино е компания, която е специализирана в производството на висок клас Омега 3 масла с полифеноли, които предпазват продукта от окисление, както в бутилката, така и в човешкия организъм. Омега 3 маслото има множество ползи за човешкия организъм, независимо дали говорим за абсолютно здрави хора, за жени, които планират бременност, жени кърмачки, подрастващи до хора в напреднала възраст. Клиентите мога да избират между Омега 3, получени от дребни диви рибки или Омега 3, получени от водорасли – подходящи за хора не консумиращи продукти от животински произход.

Зинзино притежава GPM сертификати, гарантиращи високо ниво на производствени практики, както и сертификати, които показват, че продуктите може да бъдат приемани от хора не консумиращи животински продукти, както и сертификат, който е предназначен за хора, занимаващи се професионално със спорт.

Компанията е единствената, която предлага и тестове за оценка на баланса между Омега 6:3 в тялото, за измерване на Витамин Д, както и тест за гликиран хемоглобин. Тестовете може да се направят в домашни условия от всеки и са анонимни като се изпращат към независима лаборатория в Норвегия, с която компанията си сътрудничи.

Зинзино предлага отскоро и био козметика, на базата на последно поколение биотехнологии на швейцарската компания Hanzz and Heidii, съдържаща стволови клетки от различни растения, изцяло от органичен произход, за активна грижа на кожата на лицето. 

Радвам се когато виждам постигнатите положителни резултати на моите клиенти по пътя към постигане на по – добро здраве, красота, баланс и качество на живот.Това е моята мисия, в която влагам много любов и вяра веки ден.
Ще се радвам да се свържете с мен и при желание за бизнес партньорство.Към момента търсим бизнес партньори в цялата страна с бизнеси в сферата на здравословния начин на живот, спорт, красота, здраве и подобни.

Контакти: 

Здравословно – в баланс с Омега 3

 

Повече информация, относно продуктите и концепцията на Зинзино може да намерите в моята Интерактивна бизнес визитка: 
тел. 0896/118-119
Интерактивна бизнес визитка

Pin It on Pinterest

Shares