Тя е лъчезарна, позитивна бизнес дама, която не спира да желае да се развива и го прави изключително успешно. Представяме ви Северина Димитрова от гр. Бургас. Обича да се наслаждава на дълги разходки край морето, почитател е на писането в рими, а редовното спортуване и  водата са важна част от нейният живот. С какво се занимава Северина Димитрова, каква е нейната мисия и какво още сподели с нас, четете в следващите редове. 

Severina Dimitrova
Severina Dimitrova
Severina Dimitrova

С какво се занимаваш?

 Аз съм Северина Димитрова от гр. Бургас и съм партньор към Японската корпорация Enagic, които произвеждат  уреди за домашна употреба за водородна вода или така наречената Канген Вода.

Какви са предимствата на Канген водата?

Канген водата има много предимства. Не случайно мотото на компанията е „Промени водата, промени живота си“.
Канген водата има 3 уникални свойства:

Алкална: променя pH на водата от киселинно/неутрално до алкално;
Анти-оксидантна: забавя процеса на стареене на организма;
Преструктурирана: хидратира клетките в пъти по-бързо, поради по-лесното абсорбиране;

До 6 пъти по-бързо захранва клетките, отколкото останалите води. С Канген водата може да се изчисти тялото от излишни токсини. Също така е подходяща както за пиене, така и за здравослoвно готвене, може да се използва и за дезнфекция. Машината произвежда 5 вида води с различно ph. Можем да използваме тази вода в цялото си ежедневие с различни приложения.

За разлика от всяка друга вода-Канген вода има приятно сладък вкус, не ни се подува корема и не ни става тежко.
Най-добре ползата може да се разбере, когато се посети демонстрация  на Канген вода и най-вече трябва да се опита, за да се усети разликата.

Каква е твоята мотивация, за да продължаваш да се развиваш?

Небходимостта на хората да се хидратират. Всъщност водата е нещо толкова елементарно, обаче често подценяваме значението й. Не се пие достатъчно вода. Тялото ни е съставено от около 70% вода, а повечето хора наблягат основно на храната и подценяват водата и смятам, че трябва да се обърне внимание както на количеството, така и на качеството на водата в нашето ежедневие. Тайната на дълголетието е във водата. Тя не е просто здравословна за тялото ни, а е абсолютно необходима.Ако си набавяме прясна и качествена вода ежедневно, това може значително да подобри живота ни.

Не случайно японците са нацията с най-много столетници в Света. Мисля че можем да се  поучим от тях, ако искаме да бъдем здрави.

Сладко или солено?

Определно Солено, не съм по сладкото- предпочитам винаги да подсоля живота си.

Какво е за теб BMLady?

Сбъдната Мечта-да се потопя в магията на енергията наречена ЖЕНА!
От известно време ми се искаше да съм част от такова женско общество и ето че се запознах с Майя и моята мечта се осъществи- да се събираме мотивирани жени за дейности  добри. В тези странни времена няма по-добър начин да продължиш напред, ако не си подкрепен от себеподобни. Смятам,че тук вече имам не само познати, а приятели, които могат да те подкрепят в твоето начинание.

Още за Канген вода и Северина Димитрова:
Web: https://www.kangenbg.com/
Facebook: Глътка Щастие

Pin It on Pinterest

Shares