Това е моят топ съвет. Социалните мрежи са чудесно средство за скоростно развитие на вашия бизнес, но те могат също толкова бързо да ви сдъвчат и изплюят. Когато усетите, че се качвате на грешния влак, си обещайте, че ще си починете от социалните мрежи. Планирайте тази почивка и ако е необходимо, я впишете в програмата си.
Затворете всички търсачки, изключете съобщенията и др. Насладете се на двучасова или тридневна ваканция, или толкова, колкото ви е нужно, за да промените начина си на мислене и да изключите режима „сравнение и отчаяние“.

 

Медитирайте

Медитацията не означава задължително пеене на мантри и седене на пода с кръстосани крака. Да медитираш значи да изчистиш съзнанието си и да се концентрираш върху позитивно утвърждение. Медитацията е най- добрият начин да се свържете със себе си и да се потопите в чисти мисли. Всеки ден отделяйте по десет минути, за да се оттеглите на тихо и спокойно място за няколко дълбоки вдишвания и издишвания. Открийте мантрата, която ви кара да се чувствате горди със себе си. Ето няколко примера: „ аз съм си достатъчна“ или „аз съм перфектна и личната ми история е изключително женна“.

 

Създайте нещо, за което мечтаете

Мислете за нещата, колко бихте искали да са реалност, вместо да губите времето си, за да следите какво създават околните. Какво трябва да разкажете? Какъв е продуктът, който трябва да създадете? Магията в нас започва да действа, когато престанем да копираме успехите на другите и водени от желанията, си създадем нещо ново.

 

 

Автор: Майя Атанасова

Podlojete se na dieta

Pin It on Pinterest

Shares