Често ви се налага да пътувате по работа в гр. Варна или обичате да съзерцавате морето и да чувате шума на вълните? Имаме добра новина! Не само ще се насладите на историческите и културни забележителности, а в самото сърце на морската столица ще откриете мечтаният рай.  

RelaxinVarna
RelaxinVarna

RelaxInVarnaApartments са ваканционни жилища по наем

  RelaxInVarnaApartments са ваканционни жилища под наем, намиращи се в центъра на гр. Варна, на пешеходно разстояние до местните забележителности и само на 800 метра от плажа. Съчетавайки комфорт и предлагайки удобства от най – висок клас, неминуемо вашият краткосрочен или дългосрочен престой в апартаментите ще се превърне в приятно преживяване. На разположение на гостите са комфортна спалня, уютна всекидневна и напълно оборудван кухненски бокс. Всяко едно от жилищата разполага с климатик, кабелна телевизия и условия за направата на чай и кафе. Безопасността и здравето на всеки един гост са приоритет и се прилагат серия от хигиенно – санитарни мерки съгласно специален протокол за почистване. Проблемът с паркирането в центъра на града е решен, а бързата бързата Wi – fi връзка е комплимент от домакините. Апартаменти RelaxInVarna посрещат своите гости целогодишно.

           Десислава Василева, която е управител на апартаменти за нощувки RelaxInVarna споделя: “Всички гости са ни ценни. Посрещаме ги като туристи и ги изпращаме като приятели”.

RelaxinVarna
RelaxinVarna

Още за Десислава Василева и RelaxInVarnaApartments:
FB: http://RelaxInVarnaApartments
Web: https://relaxinvarna.com/bg/
Instagram: relaxinvarna

за нощувки

Pin It on Pinterest

Shares