Всичко е възможно

Ако в момента си мислите „ Но как да направя това “, то трябва да знаеш: ти си удивителна такава, каквато си.
Точно така. Ти си дошла на Земята с уникален глас, талант и дарба, която никой друг не притежава и няма да притежава.

Спри за момент и започни да осмисляш това. Независимо дали си гаднярка, която ръководи блестящо своя бизнес ден след ден, или все още нямаш никаква представа коя е „ мечтаната ти работа “, знай, че в теб има нещо специално, от което светът се нуждае.

Otkriite onova mqsto

Никой не може да прави това по същия начин като теб.

Знай също, че каквато и да е твоята дарба, никой не може да прави това по същия начин като теб. Един от най- големите женски капани, в които попадаме, е капанът на сравнението- идеята,че „ тя има всичко“, че „те има повече фенове“ или че „тя печели повече“. Склонни сме да се изправим пред всички и да започнем да изследваме собствените си качества на базата на онова, което правят другите. Това не ни прави по- добри, по-умни или по- силни. Всъщност тази практика убива нашата кретивност и страст и ни кара да се чувстваме изтощени и унили. И това не е рецепта как да бъдете успяла жена.

Факт е, че по света има милиони други жени и голяма част от тях ще реализират кариера и бизнес,, подобен на вашия. Но забележете, ключовата дума подобен.

Никой друг не притежава вашия гений.

Колкото по-бързо го осъзнаете, толкова по-бързо ще се избавите от страха и несигурността , от които страдат толкова много жени. Доктор Сюс е изразил това много красноречиво: „ Днес ти си Ти, това е по- истинско от самата истина. На света не съществува друг човек, който да е повече Теб от самия Теб “. Учим на това децата си, а защо самите ние не вярваме в него?

 И така, сега, когато разбираш колко невероятна си в действителност, нека поговорим малко повече за изобилието. Улавяла ли си се втренчила поглед в небето? Поглеждала ли си през прозореца на самолета, изпълнена с благоговение пред безкрайността на Вселената? Лесно е да се скрием под малките си обвивки и да приемем, че светът е с размерите на задния ни двор.

Ние често сме толкова завладени от клюки, завист и негативизъм, че губим представа за възможностите, които съществуват на нашата огромна и удивителна планета.

Забрави дребните мисли, малките хора и безсмислените разговори. Ако искаш да бъдеш силна и успяла жена, трябва да се научиш да мислиш по- далеч от стъпалата пред дома си.

 Има едно определение, което наричаме безграничен лукс и винаги обсъждам с моите клиенти. Когато сме обградени от безграничен лукс, ние осъзнаваме, че можем да мечтаем безкрайно и че независимо колко големи ни се струват, мечтите ни могат да се сбъдват. Просто трябва да препрограмираме мисленето си и да престанем да смятаме, че не можем да имаме онова, за което мечтаем.Няма нищо срамно в това да имаш свои желания и колкото по-скоро започнеш да искаш, толкова по-скоро ще започнеш да получаваш.

Ако си споделила целите си с други хора и техният коментар е бил: „ бъди реалист “, то тогава добре знаеш колко труден може да бъде пътят на предприемача.

Твоят ареалност си е само твоя. И трябва да бъде толкова хубава, колкото ти пожелаеш.

Ако е твоята реалност има частни джетове, империя за милиони и околосветско пътешествие, това е чудесно и трябва да го получиш. Ако според твоята реалност живееш в колиба на плажа и правиш огърлици от мидени черупки, това също е прекрасно!
Никога не трябва да забравиш, че Вселената е извор на по-голямо изобилие, отколкото можеш да си представиш. Когато си представиш твоя свят, мисли позитивно и бъди отворена към възможностите. В мига, в който успееш да направиш това, ще отключиш безкрайното изобилие. Трябва само да повярвате.

Да повярвате с цялото си сърце, че заслужавате всичките си мечти, че вътре в себе си притежавате всичко необходимо за да успеете. Освободете се от обвиненията, вината, страха и всички други негативни емоции, които само ви пречат.

Автор: Майя Атанасова

business 01

Pin It on Pinterest

Shares