И така, какво се случва когато всичко изглежда така, сякаш се разпада, когато се сблъскате с хейтъри, негативно отношение и ви е трудно да се концентрирате и да продължите да създавате? Както се казва, трябва да отидете там, където ви обичат. Не търсете близост с хора, които не ви подкрепят, а с тези, които го правят. Радвайте се с хора, радващи се за вас.

Ако вече имате свий бизнес, ви предлагам да си направите малко скривалище за писма от доволни клиенти. Съберете и разпечатайте вдъхновяващи имейли, съобщения и текстове, които хвалят вас и работата ви. Използвайте и отзиви от клиенти, които сте качили ма вашата уеб страница, за да ви е подръка, когато имате нужда от малко кураж.

Ако бизнесът ви едва сега прохожда  и нямате писма с похвали от клиенти, напишете писмо до себе си! Осигурете си спокойна и приятна атмосфера, запалете свещ и действайте. Ако ви е трудно да започнете, просто направете списък с всички ваши положителни качества.След това полека ги вплетете в писмо, адресирано до вас. Намерете красива хартия за писма или използвайте картичка. Закачете я близо до бюрото си, за да е пред погледа ви. В началото това може да ви се струва странно.

Но наистина е много важно да хвалите себе си и трябва да се чувствате удобно, когато го правите. Понякога просто не можем да чакаме похвалите на другите.

 

Pin It on Pinterest

Shares