Джули Мела и Рамона Солаж

She Winks е едно от най-популярните студиа за мигли и красота в Ню Йорк и Лонг Айлънд. Това е интервю на две бизнес дами, преминали през много трудности, но осъществили мечтите си.

She winks

Какво ви вдъхнови да създадете студиото She Winks?

Вдъхновението дойде от онзи вътрешен подтик, който те кара да искаш повече от живота и от факта, че ние сме обречени да правим това, което много други не могат.

Какво е мотото на She Winks?

Покажете ни истинското си лице и ние никога няма да се опитаме да го променим. She Winks е тук, за да подчертае естествената красота, с която сте благословена.

Как се справяте със завистта и съперничеството?

Осъзнахме, че да бъдеш богат и да се бориш, за да бъдеш най- добрият, не е дарба, а е по- скоро реализация на една мечта.
Мечтата, че един ден ще се похвалим със собствения си бизнес, изграден в свят, в който мнозина са вярвали, че няма да се справим.

От какво се нуждаят жените, управляващи собствен бизнес?

Вяра и молитва. В каквото и да вярвате, вярвайте с цялото си сърце. Молете се, искайте напътствия и ще чуете отговорите. И много кураж, за да избутате негативно настроените хора от пътя си!

От какво още се нуждаят жените?

Иска ми се тук отново да отговоря „кураж“, но вместо това ще използвам думата увереност, вяра в себе си. Екипна работа, взаимна подкрепа. Да помолят за помощ, а е да се опитват да вършат всичко сами. Горещи сълзи, когато нещата не вървят. Да се освободим от онова, което не е предопределено за вас.

От какво нямат нужда жените?

От коварството – защо да не обедините сили с други жени, които могат да ви помогнат?
От несигурността – не обръщайте внимание на онзи вътрешен глас, който ви нашепва, че не можете, защото вие можете.
От оправдания – Спрете да се чувствате виновни пред себе си.
От завистта – защо да завиждате, щом можете да имате същото или нещо много по- добро?

Какво ви вдъхновява в момента?
Да виждам че жените се развиват и се събират, за да си помагат взаимно. Чувстваме се по – сигурни, когато знаем, че можем да се обърнем за съвет към друга дама. В началото на нашия бизнес, ние нямахме такава възможност и сега чувството е толкова ободряващо.

Как се преборихте със страха, когато започнахте работа по собствения си бранд?
Благодарение на вярата си, ние бяхме убедени, че вървим в правилната посока. Също така се чувствахме уверени, че всичко, което правим, може някой ден да вдъхнови друго младо момиче да прави същото. Това ни даваше смелост и страхът вече нямаше място сред нас.

Какъв съвет бихте дали на жените, които в момента стартират свой собствен бизнес?
Концентрирайте се върху мечтата си, не позволявайте на никого да ви отклонява от нея и се молете.

Автор: Майя Атанасова

 

business 01

Pin It on Pinterest

Shares