Кара Алвил Лейба

През пролетта на 2008 година започнах да пиша блог, наречен The Champagne Diet (Диета с шампанско).Той бе мой отдушник. Чрез него водех хроника на личната си промяна и той бързо се превърна във вид терапия. Всяка седмица разказвах нова история, която се опитвах да превърна в своеобразен урок. Открих смисъл в собственото си страдание и започнах да се свързвам с читателите си с голямо желание да им помогна в процеса на тяхната промяна.
Всяка седмица получавах имейли от жени, прочели най-новата ми публикация в блога. Ако някоя читателка имаше въпрос, аз и давах най-добрите си възможни отговори. Ако имаше нужда някой да я изслуша ,аз слушах.Ако искаше да отпразнува успеха си, аз вдигах тост с виртуална чаша с шампанско. Силата на общуването, която изживявах чрез блога си, бе невероятна.Трудно ми е да опиша с думи енергията, която протичаше между мен и моите читателки.
Нека превъртим напред към 2015 година. Блогът вече е част от от моята успешна кариера.Днес аз съм сертифициран лайф коуч и автор на четири бестселъра за личностно развитие.
През последните четири години издавам книгите си сама.Списания по цял свят като Glamour, Shape, Marie Claire, Cosmo и много други са писали за мен.Успях да превърна един неизвестен блог в развит успешен бизнес.
Досега съм помогнала на хиляди жени да променят начина си на мислене в положителна посока и в крайна сметка да направя живота си по-добър, а кариерата си по-успешна.Организирам семинари за дами по целия свят и много ми допада идеята да работя с жени предприемачи. Познавам усещането, когато хората не те разбират и постоянно те питат защо си поела този „риск“. Знам какво означава да нямаш карта на пътя на успеха. Но също така знам и какво е усещането, когато срещнеш тези, които са я открили. Нищо не може да ме развълнува повече от това да виждам как жените създават връзка помежду си на една истинска и напълно открита основа, как градят искрени приятелства и взаимно се подкрепят.
Това обаче не се случва навсякъде. Всъщност жените, които се обръщат за помощ към мен, обикновено не получават необходимата подкрепа в живота си и я търсят в моите програми. Голяма част от клиентките ми страдат от ревността, негативизма и драматичните внушения от страна на своите близки, приятелки и дори роднини, когато са повярвали в себе си и са се насочили към изграждането на собствен бизнес.Пътят не е никак лесен и често онези, които не могат да проявят разбиране, поставят допълнителни препятствия от страх и липса на смелост. Жените, които са поели по този път, искат да имат до себе си друга жена, мислеща по същия начин, с която да празнуват успехите си. Тези дами познават силата на общуването и знаят, че то е основна част от успеха в личния и професионалния им живот.
Наблюдавах жените,които посещаваха груповите ми семинари, виждах как общуват помежду си, как изграждат дълготрайни връзки, как извличат максимална полза от мъдростта и познанието, които открито споделям с тях.

Kara Leyba
business 01

Pin It on Pinterest

Shares