Адриен Бош

Интервю на Адриен Бош, създателка на бутика Sparkle& Shine Darling
Прочетете всичко, което има да ни каже тази великолепна майка и бизнес дама.

Adrienne Bosh
Adrienne Bosh
Adrienne Bosh
Adrienne Bosh

Разкажи ни малко за себе си.

Имам три деца, съпруг и откривам свой собствен бутик. Работя здраво и живея на пълни обороти. С действията си искам да покажа на жените, че те могат да бъдат всичко, което си пожелаят. Не съществува пряк път към успеха или един- единствен верен отговор. Вярвам, че всичко, което ти се случва, е още една крачка към твоята съдба. И така, открий страстта си.Ако не можеш- създай си нова. Единствено ти можеш да напишеш личната си история. Ако те обземе съмнения, добави малко блясък!

Ти мотивираш жените по различен начин.Какво те вдъхнови да откриеш бутика Sparkle& Shine Darling? И какво те кара да организираш събития под насловToday I Can( Днес аз мога) в Деня на майката?

Sperkle& Shine Darling е място, където жените могат да празнуват личните си победи, и то заедно с други жени. Това е нещо повече от бутик, това е движение. По случай двадесет и деветия ми рожден ден моят съпруг и най- добрите ми приятели ми организираха елегантно чаено парти на покрива на висока сграда в Париж със зашеметяващ изглед към Айфеловата кула. Никога няма да забравя истинската радост, която изпитах в компанията на семейството и приятелите си. Това пътуване ме зареди и промени. Когато се върнах у дома в Маями, вече знаех какво искам – да накарам всички жени да се чувстват толкова специални, колкото се почувствах и аз по време на тържеството в Париж. Бутикът Sparkle& Shine Darling е моят начин да постигна това. Той е райско кътче, където жените се срещат, празнуват, пазаруват, релаксират или просто правят това, от което имат нужда, за да се почувстват заредени с енергия, подкрепяни и окуражени.
А Today I Can организирам в чест на всички майки. Толкова е лесно да се подведеш по мнение на околните или от събития, които са напълно извън твой контрол. Целта на инициативата Today I Can е да те накара да се фокусираш върху това, което можеш да правиш. Учи те да си поставяш ежедневните цели като първа стъпка към живота, който си представяш. Майките са наистина всеотдайни и искам да благодаря и да подкрепя всички тези удивителни жени на най – големия им празник – Деня на майката. Тържествата, които организирам, припомнят най- важното. Майките имат своите големи цели и мечти. Нищо не може да им попречи да постигнат това, което искат за живота си, щом работят усърдно и последователно всеки ден.

Какво е твоето мото?

Живей, без да се извиняваш. С течение на годините започнах да се чувствам все по- удобно в кожата си и да ценя това, което ме прави щастлива. Не ме интересува дали околните ме гледат, или критикуват. Ще нося туту( силно набрана пола), защото за мен това означава, че има рицар е блестящи доспехи и щастлив край на историята. Трябва да празнуваш твоята уникалност, твоите молитви и желания, всичко, което те прави истинска. Не пропускай тези мигове на щастие само защото се тревожиш от мнението на другите.

Ти не само управляваш своя бизнес, но си и заета майка. Какви са предизвикателствата пред теб в тези две роли?

Часовете в денонощието никога няма да ми стигнат! Винаги искам още и това ме мотивира да разширявам границите, за да стигна там, където искам да бъда. Не ми е лесно да се справям с токова различни задачи и да управлявам времето си. Но съвсем честно, на първо място е ролята ми на майка, и аз съм ОК с това. Винаги получавам подкрепата на моя съпруг и децата, докато преследвам някоя от мечтите си.Те винаги са до мен.Научих се, че е напълно нормално, ако детето ми има нужда от мен, планът може да се промени. Всеки ден е нов ден, аз се движа по течението и се развивам доколкото мога. Ролята на майка ми позволява да изграждам специална връзка с всички останали майки по света. Истината е, че ние винаги сме изправени пред предизвикателства – малки или големи, и признавайки си това, чувстваме необходимост да си помагаме. Обичам малките жестове и знаци на внимание, които правят деня ни по- светъл или малко по- лек.
Новооткритият ми бутик  Sparkle& Shine Darling ще бъде едно прекрасно място, където жените могат да се събират и да празнуват живота. Независимо дали са имали тежък ден, или не, те могат да дойдат тук, да изпият чаша шампанско и просто да бъдат себе си.

Как се справяш със страха?

Свързвам се с една Бионсе, която нося в себе си, и позволявам на силното ми желание да победи страха. Нали знаеш какво казват: „Усети страха и все пак го направи“? Страхът не е истински. Да,той е чувство, но не е нещо материално. Можеш да го победиш с позитивно мислене и действие. Припомняй си това всеки ден. Мисля, че в повечето случаи страхът ни всъщност е страх от провал. Но провалът е една възможност. Не трябва да се страхуваме от неуспеха, а да му благодарим, защото тай често ражда велики неща. Всеки провал означава, че сме с една крачка по – близо до успеха.Когато в мен се прокрадне съмнение, имам себе си и прецени дали си обградена от позитивни и подкрепящи те хора. Те ще ти припомнят колко силна си в действителност и колко прекрасен е животът без страх.

Какво те вдъхновява?

Всеки ден ме вдъхновяват силните и мотивирани жени по света. Хората могат да правят невероятни неща, но аз истински се възхищавам на дамите, които да били повалени и въпреки всичко се изправят отново.Те се учат от опита си.Отказват да се предадат. В тази отдаденост и целеустременост има толкова много красота, която ме вдъхновява.

Как запазваш мотивацията си?

Старая се да не забравям главната си цел, голямата картина, причината, поради която започнах това. Пътят е най-тежък точно преди върха. Но ако се обърнеш и видиш откъде си тръгнала и колко далеч си стигнала, ще имаш достатъчно сила и мотивация да стигнеш догоре. Лично аз обичам да правя колажи на мечтите си и да колекционирам вдъхновяващи цитати. Когато съм притеснена или нетърпелива, те ми припомнят защо се занимавам точно с това. Съпругът ми и децата също ме мотивират. Наблюдавам колко развълнувани са децата сутрин, когато посрещат новия ден или когато научат нещо ново. Виждам колко здраво работи съпругът ми днес, за да постигне мечтите си, и колко много се е трудил и преди. Всички ние се мотивираме взаимно. Това е смисълът на семейството. Опитвам се да запазя и близостта с моите приятелки. Независимо от разстоянието, нашите разговори са изпълнени с хумор и любов, за да си напомняме колко много държим една на друга. Определено сме щастливи.

Какъв съвет би дала на жените, които също искат да стартират свой собствен бизнес?

Първо, никога не се предавайте. Самата аз започнах пътуването си с две табла, покрити с цитати, бележки, идеи от Pinterest и изрезки от списания. Това бе моят „ проект “ за Sparkle& Shine Darling. Само година след това, бляскави полилеи и лъскави подови настилки красят моето ново райско кътче. Идеите от таблата вече са реалност! Не се страхувайте да задавате въпроси по време на пътуването си. Винаги има нещо ново, което да научите. Обградете се с позитивни хора, които ви насърчават, предизвикват и вярват във вас, независимо колко налудничава може да изглежда идеята ви. И най- вече вярвайте в себе си. Има много хора, които ще изтъкват недостатъците ви, но не ставайте като тях. Все пак, решенията, които вземате, трябва да ви карат да се чувствате добре. Вибрациите казват повече от думите, затова слушайте инстинкта си и не позволявайте на другите да променят вижданията ви. Следвайте ги с цялото си сърце. Останете влюбени в себе си, в идеята си, в страстта си. Вие сте невероятни, скъпи мои!

Автор: Майя Атанасова

business 01

Pin It on Pinterest

Shares