Art Color Center

Декорирайте своя дом с Art Color Center магазин за декоративни мазилки и бои в град ВАРНА

 

 

Искате неподражаем лукс и качество? Ние Ви предлагаме богат избор от декоративни ефекти, които ще отговарят на Вашата индивидуалност и стил. 

Предлагаме разнообразие от висококачествени италиански мазилки! А с нашите професионални майстори, ще получите идеалното полагане на избраните материали.

При нас ще намерите премиум качество интериорни, екстериорни и ефектни бои от реномирани производители. Нашите бои са устойчиви на цветовете, хипоалергенни, антибактериални и миещи се. И най-доброто – можем да ги тонирате прецизно в неограничен брой цветове! 

Екологични варови и глинени продукти – шпакловки, мазилки и бои за здравословен микроклимат във Вашия дом. Натурални материали, без съдържание на ЛОС, придаващи комфорт и красота в интериора.

Микроцимент – модерно и практично решение за вътрешни и външни хоризонтални и вертикални повърхности. Без фуги, водоустойчив и с изключителна здравина, той може да бъде тониран според вашите предпочитания. Идеален е за бани и други пространства.

Специални защитни покрития – бои и лакове за дърво, метал, паркет, камък, басейни, лодки, хидро и термо изолация.

Тук е мястото, където имате неограничени свобода и време, за да направите най-добрия избор за Вас, Вашето семейство, дом и бизнес.

Art color
Art color
Art color
Art color

Ще ни намерите в град Варна

бул. Сливница № 160

Търговски център КАМКО | Безплатен паркинг
0884 019155 |  art-color@abv.bg

ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК 

Art color
Art color

Pin It on Pinterest

Shares