Счетоводна Кантора БИЗНЕС КАПИТАЛ

 БИЗНЕС КАПИТАЛ е счетоводна кантора, чийто собственик е с над 20-годишен опит в областта на счетоводството, данъците, ТРЗ и свързаните с тях административни услуги.
Кантората работи успешно с фирми и физически лица от различни икономически сектори, което ви гарантира отлично счетоводно обслужване, данъчно облагане и администриране на персонала, съгласно актуалните законови изисквания за всеки един бизнес.

Екипът ни е съставен от професионалисти с подходящо образование и натрупан с годините опит, които ще ви предоставят експертиза в широк спектър от услуги в областта на счетоводството.

Нашите услуги БИЗНЕС КАПИТАЛ може да ви бъде полезна с предоставянето на абонаментно счетоводно обслужване и/или извършване на еднократни консултантски и административни услуги.

Клиентите ни могат да бъдат сигурни, че ще получат обслужване на високо професионално ниво, при това на конкурентна цена и при спазване на всички законоустановени срокове. Основен приоритет в работата ни по предоставяне на услуги за фирмено счетоводство, данъци и осигуровки е да установим лоялни бизнес отношения със своите клиенти.

Експертизата ни по отношение на финансите е предпоставка за получаване на информация, основана на реални финансови показатели, въз основа на която да вземете правилните управленски решения.
Предоставяме данъчно консултиране и свързаните с него процедури по данъчното облагане.

Повече на:
Уеб сайт
https://businesscapital.bg/
ФБ: Бизнес Капитал ЕООД
Може да гледате и в youtube канала на explosion: 
https://www.youtube.com/watch?v=3C_lfjk731M 


EXPLOSION.BG е онлайн рекламна медия с бизнес насоченост. Медия, защото сайтът е създаден да информира за всичко, свързано с бизнесите, особено тези, управлявани от жени. Рекламна, защото това е мястото, на което бизнесите могат да се рекламират по-най-добрия, интересен и ефективен начин.

EXPLOSION.BG е единственият по рода си уеб сайт, в който бизнесите, ръководени от жени, могат да покажат как си партнират, как се развиват, какви нововъведения предлагат, кои нови тенденции в тяхната сфера прилагат, а също и колко е важна личността зад успеха на всеки бизнес.

 


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар