Мирослава Колева

Представяме ви Мирослава Колева  от гр. Варна – собственик на рекламна агенция за дизайн и печат „Максимайз Адвъртайзинг“ (Maximize Advertising).

Рекламната агенция на Мирослава се занимава основно с дизайн и печат на рекламни материали и сувенири, изработка и монтаж на вътрешна и външна реклама.

 

Ето и какво споделя самата Мирослава за фирмата и себе си:

„Здравейте, казвам се Мирослава Колева.
Аз творя реклама. Собственик съм на рекламна агенция „Максимайз“. „Максимайз“ се роди точно преди две години, като отроче на семейния ни бизнес, който от 25 години произвежда рекламни материали и съоръжения.

Посветих 20 години от живота си, за да се развивам и уча на това, което днес ме прави удовлетворена, щастлива и успешна. Това се стремя да предавам и на моите приятели и клиенти, като им помагам да развиват и представят своя личен или бизнес бранд чрез рекламни продукти и послания, така че да впечатлят и оставят траен ефект от своето бизнес представяне.

Miroslava Koleva

С богатия ми опит, смело мога да твърдя, че пътят на всеки бранд минава през рекламата.

 
Замисляли ли сте се какви емоции може да предизвикате у вашите клиенти, когато им поднесете договора в елегантна фирмена папка, като допълнение – брандиран химикал, продукт в красива опаковка, визитката ви – уникална или просто малка дипляна с добавена стойност, служителите ви – с красива брандирана тениска или елегантна значка или така модерните сега еко торбички с вашия бранд, които се разхождат на длъж и на шир?! Всичко това е дълготрайно, полезно, ефектно и със сигурност успешно.
 
А сега си представете една внушителна имиджова реклама на топ локация в града – било то билборд или транспарант, окачен на оживена търговска улица, офис или магазин с модерна светеща реклама и завиден интериор в корпоративния ви дух. Така освен да предизвикате емоции, вече ще се говори за вас.
 
От мен можете да чуете още идеи и предложения за рекламно представяне, за които може би не сте се замисляли. Уверявам ви, че колкото и уникален продукт или услуга предлагате, тя се нуждае от рекламно представяне, което да я направи разпознаваема.
 
Или иначе казано: за да спечелите, трябва да похарчите. Но повярвайте ми – това не са похарчени пари, това е инвестиция във вашия бизнес.
 
За себе си мога да кажа, че харесвам позитивното държание и отношение. Никога не започвам с първосигналното „НЕ“ и уважавам максимата на трите „не“ – не се оплаквам, не обвинявам, не се оправдавам.
 
Толкова много обичам това, което правя, че смело мога да кажа, че работата ми е мое хоби. И основната причина за тази моя страст са именно приятелите и клиентите, които ме зареждат толкова много, когато виждам, че са удовлетворени и щастливи от моята работа.“

Miroslava Koleva

Контакти:
Уеб сайт: https://maximize.bg/

ФБ страница: Maximize Advertising

Pin It on Pinterest

Shares