Десислава Димитрова – агенция My Signature Style Agency by Desislava Dimitrova –
персонален имидж коуч – гр. Варна

 
С радост ще ви представим коя е Десислава Димитрова и какво предлага в нейната агенция My Signature Style Agency by Desislava Dimitrova.
 
Ето какво казва и Деси за себе си:
 
Здравейте, казвам се Десислава. Завършила съм Френска езикова гимназия и висше образование „Международен туризъм“ с английски и френски език във Варна. Тъй като обожавам да уча езици, допълних колекцията си с обучения по испански и италиански.
 
Имам допълнителна диплома за преводач, което се превърна и в професия по-късно, и още доста други дипломи и сертификати по езици, компютърни обучения и фотошоп. Уча цял живот и обичам да обогатявам себе си със знания и умения, да се развивам и да изследвам нови хоризонти.

Работила съм като мениджър в банки, корабни агенции, също и като преводач в продължение на 17 години.
 
Тъй като съм много креативна личност, в свободното си време започнах да рисувам масло върху платно, да изработвам бижута и да рисувам върху стъкло. Любовта ми към рисуването е от дете и продължих да се усъвършенствам в групата на художници като Светлин Ненов и Деян Димитров.
 
Но все още нещо липсваше в живота ми. И това беше страстта ми към модата, стила, хармонията и цветовете и най-вече как да изразя себе си чрез тях.
 
Всичко се подреди като по ноти когато открих в Англия Академия за обучение на имидж консултанти и реших да започна моето мечтано обучение в Лондон, където се обучаваха стилисти от цял свят. След това продължих да надграждам в руската академия „Перемен“ на стилистката Наталия Зуева.
 
Тъй като сърцето ми винаги ме е теглило към психологията, да разбера хората, поведението им и междуличностните отношения, особено ми беше интересен модула „Психология базирана на възприятието и влечението ни към цветовете“.

Вземайки дипломата си в ръце, реших да създам Мy Signature Style Agency като най-накрая бях открила своята ниша, истинската си страст и се почувствах изпълнена с желание за живот.

Desislava Dimitrova

Какво предлагам на клиентите си?

Вярвам, че мисията в живота ми е да помагам на жените да извадят най-доброто от себе си – красиви, уверени и щастливи и да се заявяват пред другите смело такива каквито са. След като започнах да правя това, за което винаги съм мечтала, сега искам да мотивирам и другите дами чрез промяна на цветовете и личния стил да открият истинското си „Аз“, както и да вдъхновя онези които са загубили вкуса към живота, а може би и да открият ново поприще за изява.
 
Клиентките ми са дами, които обожават да се развиват, надграждат и търсят себе си, жени, които са любопитни и желаят да изглеждат по най-добрия за тях начин, за да са успешни и щастливи в живота.
 
Индивидуалните ми сесии по цветови анализ, личен стил, гардероб и цветна психология представляват един вълнуващ процес, който е едновременно приятен, но и дълбинен и води до неочаквани вътрешни промени. Може би това е онзи стил, които никога не бихте се осмелили да пробвате или пък начина, по който винаги сте искали да изглеждате, но целта е една – да ви представят такива каквито сте, уникални, уверени и красиви.
 
Цветовата психология може да ви помогне да опознаете себе си по-добре, да преоткриете нови хоризонти и да мечтаете смело. Това е дълбинен процес, който изисква работа и от двете страни и има за цел да ви заведе от мястото, където сте в момента, до това, където винаги сте искали да бъдете.
 
Ако копнеете за такава промяна, можем да преминем заедно през този интересен и вълнуващ процес, процеса на преоткриване и заявяване на собствената си уникална личност. Абсолютно всички услуги са разработени за онлайн вариант, всичко е направено с тренажори и тестери, в които дамите пращайки свои снимки, могат да видят нагледно това, което обяснявам.
 
Мотото ми е „Животът е твърде кратък, живей го със стил“.
Вярвам, че всеки може да погледне навътре в себе си и да открие колко уникален и невероятен е като личност и когато открие себе си и се заяви смело, аз ще съм изпълнила своята мисия.

Услугите, които предлагам на моите клиентки, включват:

  • Изграждане на личен стил – ще разберете кои са най-подходящите за вас материи, кройки, принтове, цветове, аксесоари, цвят на косата и прическа, които ще подчертаят вашето автентично излъчване. Налична и онлайн. 

 

  • Цветови анализ – това е точна система, която с помощта на специални цветни дрейпове ни помага лесно да открием най-подходящите базови и акцентни цветове за облеклото ни, аксесоарите и грима. Цветовият анализ ще ви разкрие как да носите цветовете в личната си палитра и внася в живота ви нови комбинации и творчески подход. Променяйки начина, по който се възприемаме, моментално променяме и отношението на околните към нас. Налична и онлайн. 

 

  • Детокс на гардероба и създаване на капсулен гардероб – веднъж открили своите цветове и стил, ще започнете да експериментирате с новото, което означава, че ви предстои да прочистите гардероба си от стари и неподходящи за вас дрехи и да внедрите новите си попълнения и успешно да ги съчетаете с любими за вас неща от гардероба си. След като заедно изградим вашия личен стил, задачата ни е да организираме гардероба ви така, че лесно да съчетавате дрехите, които подчертават естествената ви красота и автентично излъчване. Налична и онлайн. 

 

  • Шопинг консулт – Ако често стоите пред гардероба и се чудите какво да облечете, въпреки че е пълен с дрехи, тогава може би ви трябва услугата „Шопинг със стилист“. Персоналният шопинг ви помага да избегнете ненужни покупки и да спрете да давате изкараните с труд пари на вятъра. Купуването на дрехи, обувки и аксесоари правим по предварително изготвен списък, с цел създаване на ваша лична стратегия за правилно съчетаване на дрехите, в съответствие с вашите цели, лайфстайл и бюджет. Като резултат, шопингът протича бързо, лесно и ефективно и вие винаги сте уверени в своя избор и с удоволствие носите новите си попълнения в гардероба.

 

  • Програма функционален гардероб – 9 от 10 жени носят по-малко от половината дрехи от гардероба си! Замисляли ли сте се каква сума е инвестирана в дрехите, които не носите? Ревизия или капсулиране на гардероба е най-добрият начин за експертна преценка какви вещи да оставите в гардероба си и с кои да се простите завинаги. Аз ще ви науча успешно да правите нови актуални съчетания между любимите си дрехи с нови ключови попълнения, така че да улесните максимално живота си. Вече няма да се налага да стоите безпомощно сутрин преди работа или пък вечер за парти, а ще се обличате за секунди и ще сте винаги стилна!

 

  • Имам и онлайн обучения в бутикови групи, които включват освен услугите изброени по-горе, също така и мои лични разработки за тренажори за цветове и принтове, които всяка дама може да тества, за да преценим заедно кои линии и форми на принтовете са най-подходящи според нейната форма на черти и психотип.

Pin It on Pinterest

Shares