Катя Петрова

В ерата на дигитализацията, все повече имаме нужда от маркетинг специалисти, които да ни помагат в развитието на бизнесът ни. Катя Петрова от гр. Бургас  създава своята фирма още през 2014г., като много преди това започва да се интересува от дигитален маркетинг.

Катя помага на малки и средни бизнеси да се представят в онлайн пространството, да развиват своята дейност и достигат нови, потенциални  клиенти. Заедно със своя екип от млади и амбициозни хора, изготвя маркетингови стратегии, поддръжка на фейсбук страници, рекламни кампании в социалните мрежи, имейл кампании, реклама в Google Ads. Залагат на индивидуалният подход, като на първо място са нуждите на клиента.

Икономическото образование на Катя Петрова й помага да разбира бизнесите, от каква промяна се нуждаят, какво може да се подобри.  Агенцията ще ви предложи нови и иновативни начини на реклама, също така може да оптимизира сайта ви. Навременната комуникация е ключов фактор за успех, а в Coonecto определено държат на нея.

Благодарение на натрупаният опит и многобройните клиенти, на които е помогнала в бизнеса, правят Катя  успешна жена и доказват, че няма невъзможни неща.

Katq Petrova
Katq Petrova

Pin It on Pinterest

Shares