Маргарита Цвяткова – Marketing Impression

Marketing Impression е дигитална агенция с фокус върху цялостното дигитално присъствие. Нашата комплексна гама от услуги включва управление и оптимизация на социални мрежи, стратегии за платена реклама и бюджети, и Google реклама (search, display, video кампании).

Цялостното маркетинг обслужване се допълва от криейтив съдържание, дизайн и текстове, рекламна фотография. Този подход ни позволява да създадем цялостна и ефективна дигитална маркетингова стратегия, която взема предвид всички аспекти на онлайн присъствието на всеки един клиент. 

Целта на Marketing Impression е да създаде по-добър дигитален свят за бизнеса и потребителите чрез предоставяне на иновативни и ефективни решения в областа на дигиталния маркетинг.

Създател на агенциата е Маргарита Цвяткова с опит в Дигиталния Маркетинг от почти 10 години. Образованието ми в сферата е получено в Икономически университет Варна – магистърска степен по специалност Реклама и ПР, като през годините след това не спирам да се обучавам, за да съм в течение с бързо азвиващия се дигитален свят и да съм полезна на останалите бизнеси.  

M. Cvqtkova
M. Cvqtkova

Pin It on Pinterest

Shares