Манджера е уникална с комбинирането на различни дейности на едно място,

което спестява на клиента обикаляне из града

Манджера е кафе, ресторант, кулинарен магазин, сладкарница, пекарна, предлага се здравословно меню, кетъринг и се намира в гр. Варна.  Концепцията е плод на дългогодишни проучвания от какво точно имат  нужда  заетите хора, тези с малки деца и тези, които искат да се хранят разнообразно, но нямат времевата възможност за това.
               Маргарита споделя, че тя и нейното семейство държат на разнообразното хранене. Всичко започва от личен опит и от нуждата да има място, което да „спасява” Марго с храна, приготвена на ниво, на което нейното семейство е свикнало.  „Манджера” е дълъг процес, започнал като мечта, преминал през ясна идея и реализация. Акцентът е върху всеки, който цени времето, парите и здравето си. 
               Манджера е уникална с комбинирането на различни дейности на едно място, което спестява на клиента обикаляне из града и вече четири години предоставя на клиента цялостен продукт.   
„Качеството на продуктите, разнообразие и високи стандарти са сред условията за успеха ни”, казва Маргарита. Богато разнообразие от ястия, иновативни методи в кулинарията и собствена градина с пресни подправки, отличават „Манджера” от останалите места за хранене и я правят единствено по рода си място в България. Вниманието към всеки детайл е важен елемент в развитието на концепцията на Манджера. 

https://mangera.bg/

Mandjera
Mandjera
Mandjera

Контакти:
Уеб сайт: https://mangera.bg/
ФБ страница: https://www.facebook.com/mangera.bg/

Pin It on Pinterest

Shares