Божидара е собственик на Hoopo Art – изделия от скандинавски мъх.

Скандинавският мъх е изключително модерен начин да се насладите на природата, докато си почивате или работите.

Напълно естествен и екологичен материал! Скандинавския мъх не изисква почти никаква поддръжка – регенерира се сам дори абсорбира цигарен дим. Едно от най-ценните свойства на мъха е това, че стабилизира нивата на влажност на въздуха в помещенията, в които се намира. При относителна влажност на въздуха под 40%, той отдава влага, а при стойности над 60%, абсорбира ненужната влага. По този начин, подобрява средата за живот в помещенията, ограничава появата на плесен и разпространението на вредни микроорганизми в районите с по-висока влажност. При нужда от звукова изолация, спокойно може да заложите на пана или картини от скандинавски мъх с по-голяма площ.

Със сигурност ще се изненадате приятно, когато разберете колко много внасянето на интериорен акцент от мъх във вашия офис, магазин или заведение може да промени начина, по който се чувстват служители и клиенти. Той съчетава безвремието на природата с най-модерните технологии и дизайн. Присъствието на зеленина в помещението влияе позитивно на хората – те повишават продуктивността, понижават нивата на стрес. Връзката човек-природа отново се възражда и това несъмнено има позитивно влияние върху качеството ни на живот в градска среда.

Паната от скандинавски мъх могат да бъдат в различни цветове или комбинация от тях. Размерите и формите се определят, така че да са максимално подходящи за различни по вид помещения. Без специална поддръжка и без поливане внесете свежестта на природата със скандинавски мъх от Hoopo Art във Вашите обекти.

Божидара споделя: „С желание да внесем цвят в дома или Вашия фирмен облик и вдъхновенa от естествените багри на природата създадох проектът Хоопо Арт с безброй предложения за стилен, уютен, забавен и красив интериор – пана, картини, часовници, кашпи и рекламни табели със скандинавски мъх, съобразени с Вашите желания за размери, форми и цветове“

За контакти: магазин на адрес: гр. Варна, ул. ”Д-р Пискюлиев” 39

e-mail: bmavrodieva@gmail.com

Хоопо Арт жив интериор  (BM Art) 

тел.: +359876278747, Божидара Мавродиева

Bojidara Mavrodieva
40 лв

Pin It on Pinterest

Shares