Красимира Жекова

Казвам се Красимира Жекова. Адвокат съм от повече от 20 години. Заедно с адвокат Яна Мадина създадохме нашето Адвокатско дружество „Жекова и Мадина“. Ние предлагаме услуги в областта на търговското и гражданското право. Мисията ни е да помагаме да бизнеса да бъде защитен и да не търпи загуби.

Krasimira Jekova

Какви други услуги, освен правни, предлага вашата кантора?

Винаги се стремим да сме максимално полезни и да улесним нашите клиенти. Нашите партньорски счетоводни и данъчни кантори са на разположение да им помогнат да разрешат счетоводните си казуси или да ги посъветват по данъчни въпроси.

Имаш ли екип, който да ти помага в работният процес?

Въздейства чрез игла или топлина върху биологично активни точки на тялото, като стимулира или успокоява функциите на орган или система свързани с дадена точка, възстановява баланса в организма

Какъв е принципът на въздействие?

Както вече споменах, мой партньор е адв. Яна Мадина. Работим и с партньор в Гърция. Партньори и млади колеги си сътрудничим, за да можем по всяко време да предложим стойностна услуга и да оправдаем доверието на клиентите.

С какво се отличава вашата кантора от други правни кантори?

Ние реагираме бързо и гъвкаво, стремим се, ако е възможно, да предложим повече от едно решение на всеки казус, за да може клиентът да има избор. Вече предлагаме услугата „Юрисконсулт под наем“ за клиентите, които държат техният правен съветник да е на разположение в техния офис. Член на нашия екип може да работи по предварително уговорен график в офиса на клиента. Освен това се стремим да научим хората да се обръщат към адвокат превантивно, преди още проблемът да е възникнал или да е станал сериозен, когато все още има много повече възможности за благоприятен изход от ситуацията, а не когато вече е късно и пътищата са ограничени.

С какво те привлече правото, как реши да практикуваш тази професия? Коя е за теб най – интересната част от работата ти?

Правото ме привлече с това, че дава много широки познания от различни сфери на живота. Освен това, не можем да се оплачем, че ни е скучно. Ежедневно се срещаме с изключително разнообразни случаи. Най-интересно ми е да се срещам с различни хора, а най-удовлетворяващо е чувството да помогнеш за разрешаването на сериозен проблем.

За много хора, практикуващи твоята професия, почивката е мечта. Каква е твоята мечтана почивка?

Мечтаната почивка за мен е на плажа с книга в ръка.

В клуба ме покани една дама, която високо ценя като професионалист. Това е Цвети Тодорова. Благодарение на нея имам възможност да общувам с много различни и цветни дами, които може би не бих срещнала на друго място.

За контакти: https://legalita.bg/ 
 Легалита: +359885884710 office@legalita.bg

Pin It on Pinterest

Shares