Казвам се Мария Йорданова от град Варна, майка, съпруга, дъщеря, авантюрист, пътешественик, инвеститор.

От 25 години помагам на хората, като  20 години съм предприемач в различин бизнес сфери, от където идва и огромния ми опит и познания. Участвала съм в множество европейски проекти и организиране на мащабни събътия, фестивали.

По образование съм икономист/ финансист. Създател и управител съм на няколко фирми, като най-голяата ми  гордост е „Арена Консулт“ ЕООД с 13 годишна история в кредитното посредничество,лицензиран кредитен посредник с лиценз от БНБ.

Безплатно спестяваме време, нерви и пари на нашите клиенти, които искат да закупят имот с кредит като им помагаме  да  изберат най-доброто предложение на пазара, да договорим преференциални условия и бързи срокове в ипотечната сделка.

Голяма страст ми е да намирам решения и помагам за финансирането на фирми и стартиращи предприятия и изработването на бизнес план за растеж. Най-голямото ми предизвикателство към момента е да намирам решения за финансиране на фотоволтаични централи.

От 2020 година съм дипломиран преподавател по икономически дисциплина.

Но бижуто което прибавих към моето портфолио е, че след две годни упорито учене успешно защитих титлата  Дипломиран Финансов  Консултант и от 11.2022 съм член Института за финансови консултанти.

Какво значи това?

Това значи, че съм защитила  и работя по единствения в България стандарт за качество SO 22222:2014  за предоставяне на услугата Лично Финансово Планиране което гарантира на клиентите, че имам нужния практически опит, знания, етично поведение.

С две изречения помагам на хората да построят собствения си финансов дом, да подредят хаоса в личните си финанси, да постигнат житейските си цели, които винаги са равни на финансовите. Да запазят стандарта си на живот и след като се оттеглят от кариерата си до края на дните си т.е. до 95 години. Това всъщност е най-дългата житейска цел и аз помагам на хората и ги обучавам как сами да управляват парите без такси и посредници.
Има само две сигурни неща в тоя живот Смъртта и данъците.

Има две  страшни неща които могат  да ти се случат

  • Да умреш в крайна бедност и да тежиш на децата си.
  • Да умреш прекалено богат

Щастливият живот изисква качествено  планиране!

Maria Yordanova
Maria Yordanova
Maria Yordanova

Pin It on Pinterest

Shares