Анна Главатских е амбициозна млада дама, която е родом от Молдова. Избира да получи своето висше образование в Икономически Университет – гр. Варна, специалност „Туризъм“. Говори четири езика, сред които и български език. От една година изучава дигитален маркетинг в SoftUni.

Анна се занимава с бизнес и дизайн, като това са основополагащи звена в създаването на нейните малки бизнеси. Започва още през 2015 г. да се занимава с  бизнес, като създава онлайн магазин, предлагащ кейсове за телефони със снимка от клиент или с дизайн от предварително подготвен каталог. По –късно разширява дейността на онлайн магазина като започва да предлага и индивидуален печат върху текстилни изделия.

През 2018 г. Анна открива онлайн магазина Babyprint.bg.

Магазинът предлага богато разнообразие от бебешки и детски артикули с индивидуален печат, както и индивидуално ушити детски дрехи.

В онлайн магазинът ще откриете богат каталог от готови дизайни, както и всеки продукт може да се персонализира според конкретна идея и желание.

Предлагат се и  персонализирани: кейсове за телефони, постери в рамки със снимки и послания и други.

В изработката на различните артикули се използват био сертифицирани мастила, които са напълно безвредни, както и се влагат текстилни материали от утвърдени производители. За Анна е от първостепенна важност комуникацията с клиентите и доброто отношение.

Мисията на онлайн магазинът Babyprint.bg е да запазят спомените ни по най- красивият начин, както и да помогнат да зарадваме близки и приятели с чудесни предложения за подаръци.

Anna Glavatskih

Pin It on Pinterest

Shares