На 30.03.2024 г., в лекционната зала на Обучителен център „Дълголетие“, съботният следобед беше изпълнен със слънчево настроение и пролетна еуфория

Иглотерапия, др. Шакола
център дълголетие

На 30 март Дамски бизнес клуб BMLADY съвместно с Обучителен център „Дълголетие“ и страхотната Мария Сланева проведоха специално обучение на дамите от клуба.

 Лъчезарния професионалист в Makeup-а Мария Сланева разкри тайните в това, как да постигнем съвършен грим сами. Тя даде и много полезни съвети за това как да се използват правилни продукти, за да се създаде съвършена визия.

Домакин на обучението беше Галя Кърджилова и нейният Обучителен център „Дълголетие“. Тя се бе подготвила с невероятни вкусни изненади за присъстващите лейдита.

В Workshop-а бяха представени и изключително подходящи за ежедневна употреба и щадящи кожата продукти на различни марки козметика.

Мария Сланева и нейният екип бяха изключително любезни и запознаха всички дами с тънкостите, които са необходими, за да се постигне перфектния грим и в домашни условия. Техниките, които се показаха бяха изключително полезни, за да може дамите да ги приложат не само през деня, но и вечерта, така че да отговарят на формата на лицето и цвета на кожата.

 

В края на обучението всички присъстващи дами получиха и сертификат за завършен Workshop “Как да гримираме себе си“

Ако някоя дама иска да придобие самочувствие в това как да се гримира сама и да постига визия като от професионалист, препоръчваме да се обърне към Обучителен център „Дълголетие“.

ЛИЦЕНЗИРАН ЦЕНТЪР ЗА ОБУЧЕНИЯ ПО КОЗМЕТИКА, ФРИЗЬОРСТВО, МАНИКЮР, ГРИМ, МАСАЖ, МИГЛОПЛАСТИКА, МИКРОБЛЕЙДИНГ

 

Иглотерапия, др. Шакола
IMG 2481 min 768x1024 1

Статията подготви за вас БиЕмЛейди www.bmlady.bg

DSC 0151 min 1024x684 1

Pin It on Pinterest

Shares