ДНЕС В КАТЕГОРИЯ УСПЕШНИ ЖЕНИ ЩЕ ВИ ЗАПОЗНАЕМ С маруся маринова – Биофийдбек терапевт, хег неврофийдбек, nap практик, нлп коуч

Моята работа е да подпомагам всяка една промяна чрез изготвяне на индивидуален неврологичен дизайн – начина, по който учим и запомняме нова информация най-добре, факторите, които влияят върху работата на мозъка, заедно с биофийдбек тренинг и коучинг.

Създадох програма reStart за трансформация във всички сфери на живота, изграждане на нов начин на мислене и действие.

Иглотерапия, др. Шакола
маринова

Програмата е изготвена в присъствен и онлайн вариант и обединява:

Изготвяне на индивидуален неврологичен профил

NAP или Neuro Agility Profile е инструмент, базиран на  постиженията на науката в областта на неврологията и служи за илюстриране на начина по който работи  мозъка и двигателите, които могат да повишат неговата ефективност.
Това не е психометричен тест, а инструмент, който показва как хората мислят, действат, как учат и като цяло как възприемат света.
Познаването на личният неврологичен дизайн – Neuro Agility ще помогне лесно да се адaптирате към непрекъснато променящата се среда, да бъдете конкурентно способни в един екип, да се развивате.

Повече информация: https://mindcoach-bg.com/неврологичен-дизайн/

Коучинг В моята практика коучингът е партньорство, доверие и подкрепа. Това е процесът, който ми дава инструментите, за да помогна на всеки клиент да осъзнае своят силен отговор на въпроса „Защо искам това?“ , да намери онези ресурси и мотивация, които ще го доведат до желания резултат, без оценки или излишен анализ.

НЛП (невролингвистично програмиране) – Бързи техники  за справяне с тревоги и страхове, ограничаващи убеждения и вярвания, но и възможност за опознаване на себе си, своите възможности, за поглед отвъд емоции, обиди, огорчения или разочарования.

Биофийдбек тренинг
Mind Reflection GSR е апарат за биологичнa обратна връзка, който измерва електрическото съпротивление на кожата и нивото на стрес.

Биологична обратна връзка – biofeedback, според американските учени, е един от най-добрите немедикаментозни методи за лечение на синдром на дефицит на внимание, хиперактивност, повишено артериално налягане, депресии. Повече информация: https://mindcoach-bg.com/биофийдбек-тренинг/

 

ХЕГ неврофийдбек – апарат за биологична обратна връзка. Хематоенцефалограф (ХЕГ) е ново поколение апарат, изследващ хемодинамиката на мозъка, който тренира предните мозъчни дялове безопасно, интересно и много продуктивно. Резултатите от тренировката са подобрено кръвоснабдяване, повече кислород и по-добро функциониране на префронталните дялове на мозъка.

 

* Всеки един от тези методи може да се използва самостоятелно и извън програмата!

 

Експертиза:
10 годишен опит като НЛП личен коуч, сертифициран от БКА и дружеството по НЛП на д-р Ричард Бандлър 
НЛП практик, НЛП мастър практик към НЛП България и дружеството по НЛП на д-р Ричард Бандлър
7 годишен опит с Mind Reflection GSR – биофийдбек апарат за онагледяване и промяна на стрес реакциите чрез измерване и мониторинг на промените в автономната нервна система 
Ароматерапия и Аромапсихология към Института за следдипломна квалификация Русия
Базисно обучение по Позитивна психотерапия и семейно консултиране към дружество ППТ България през 2009г.
NAP практик – изготвяне на индивидуален неврологичен дизайн.

ХЕГ неврофийдбек  – апарат за биологична обратна връзка.

От 4 години работя с авторска програма reStart за коучинг и обучение за изграждане на навици и умения за повишаване качеството на живот.

Още за Маруся Маринова и нейната дейност:
Web: https://mindcoach-bg.com/
Fb: Marusya Marinova – Life Coach
Linkedin:  
https://www.linkedin.com/in/marusya-marinova-759b06127/

Иглотерапия, др. Шакола
001e955b5762ef59d40b44ddeef17cb7

Статията подготви за вас Маруся Маринова

Web: https://mindcoach-bg.com/

plum blossom 7933169 1280

Pin It on Pinterest

Shares