БОЖЕСТВЕНИЯ ЕЛИКСИР НА ТЕРА ДИВАЙН

Винарна Терра Дивайн, Тракийската низина с фокус върху био мавруд и вината носещи максимална информация от грозда до чашата.

Иглотерапия, др. Шакола
viber image 2024 02 19 21 31 55 423
Иглотерапия Варна
Иглотерапия

Вината на „Тера Дивайн“ са с невероятен вкус идващ от Тракийската низина.

Вината на „Тера Дивайн“ са с невероятен вкус идващ от Тракийската  низина. Основна цел на микровинарната е производство на мини серии сортови бели, розови и червени вина. Философията на производството е есенцията от гроздето да бъде максимално запазена и запечатана в бутилката готово вино. Специален фокус винарната поставя върху производството на био мавруд.

„Тера Дивайн“  разполага с гроздови масиви, отглеждани по метода на биологичното земеделие от 2013 година в лозарското стопанство на село Тракиец, Хасково. За традиционните сортове грозде винарната разчита на партньорите си от региона.

Ако искате да се насладите на божествено и уникално вино от добре структурирани и подбрани гроздови масиви, с аромат и максимално количество полезни за организма вещества се доверете на бутиковото вино от Микровинарна „Тера Дивайн“!

Специален фокус винарната поставя върху производството на био мавруд.

Експериментален център и микровинарна - „Тера Дивайн“ ЕООД

 Произходът на името “TERRA DIVINE“ (Божествена земя), се свързва с намиращия се наблизо древен тракийският град „Перперикон“ , който е светилище посветено на бога на виното „ Дионис“.

Фирма „Тера Дивайн“ е създадена през 2011 г., като до 2021г. е служила основно за извършване на консултантска и научна дейност в България и Франция.

През 2013 г. е даден старт на дългоочакван проект за създаване и извършване на научно – изследователска, експериментална и производствена дейност. Експериментален център и Микровинарна „Тера Дивайн“ започва дейност през 2021 г., когато е и първата гроздоберна кампания за марката.

Нашият екип има задълбочен опит във винепроизводството, придобит въз основа на специализация в Нарбон, Монтпелие, Видаубан и Ница – Франция.

Членовете и гостите, присъстващи на уникалното събитие – „4 години Дамски бизнес клуб BMLady”, състояло се в ресторант „Рослин Димят“ гр. Варна на 20.02.2024 г., имаха възможността да опитат от еликсира на боговете предоставен от един от партньорите за вечерта – винарна „Тера Дивайн“.

Иглотерапия, др. Шакола
4 years BMLady small 358 of 359

Винарна Терра Дивайн, Тракийската низина с фокус върху био мавруд и вината носещи максимална информация от грозда до чашата.

viber image 2024 02 19 21 30 10 868

Pin It on Pinterest

Shares