Божидара Мавродиева от гр. Варна е автор на поредица ръкописи, сред които е и „Личен ръкопис за успех”

Като създател на различни екипи и успешен мениджър, Божидара знае колко е важно да си зададем ясни  и правилно формулирани цели, които да ни доведат до желаните резултати.

 „Личен ръкопис за успех” е ефективен инструмент, който да ни помогне да разгърнем личният си потенциал, да определим целите си, да формулираме желанията си, да използваме всички възможности, да управляваме времето си. Разпределен е на секции и периоди, като има части за целеполагане и ежедневни задачи.  Съдържа SWOT анализ за всяка краткосрочна и дългосрочна цел. Благодарение на този вид анализ, можем правилно да се ориентираме в ситуацията, да онагледим плюсовете и минусите, както и да запишем възможностите и резултата, който очакваме.

„Коуч тефтер или просто тефтер”, както споделя автора, „Личен ръкопис за успех” е средство, което ще ни помогне да не губим фокуса, да анализираме ситуациите, както и да вървим уверено по пътя към сбъдването на най – смелите ни мечти.

Божидара споделя за своето хоби – писането, че е нейната страст. Има издадени две книги, както и множество публикувани разкази.

От поредицата „Ръкописи” има още издадени: „Новолунен ръкопис за желания” и „Ръкопис за сънища”.

Bojidara Mavrodieva

Pin It on Pinterest

Shares