Кристин Калоянова е изградила 3-степенна система за дълготрайно справяне с болките в тялото, базирана на източна и западна медицина.

Системата е предвидена да се справя както с външните, така и с вътрешните негативни фактори. Тя включва диагностика и лечение, поддръжка и превенция и подход за изграждане на здравословни навици.

Още след първата терапия хората усещат облекчение на болките в тялото. Намаляват нивата на стрес, постигат по – добра подвижност на тялото, имат по – добър сън и повишават жизнената си енергия. Индивидуалният подход, който използва в работата си, отличава Кристин от останалите терапевти.

Холистичната система за лечение, която прилага, третира симптомите и обръща внимание на причините за възникването им.

Самата тя споделя: „превенцията е най – доброто лекарство и лечението чрез движение са ключа към вечната младост, която е пряко свързана с физическото и психическото здраве на човека”.

EXPLOSION.BG е онлайн рекламна медия с бизнес насоченост.

Медия, защото сайтът е създаден да информира за всичко, свързано с бизнесите, особено тези, управлявани от жени. Рекламна, защото това е мястото, на което бизнесите могат да се рекламират по-най-добрия, интересен и ефективен начин.

Pin It on Pinterest

Shares