На 20 февруари 2024 г. Дамският бизнес клуб BMLady отбеляза своята четвърта годишнина с грандиозно събитие, което събра успешни дами и гости от различни бизнес сектори. В рамките на четири години клубът успя да се утвърди като водеща платформа за подкрепа и насърчаване на жените в бизнеса, предоставяйки им възможности за нетуъркинг, обучения и обмен на опит.

Празничното събитие се проведе в елегантната зала на ресторант Рослин Димят Варна.

Иглотерапия, др. Шакола
4 years BMLady small 201 of 359
Иглотерапия Варна
Иглотерапия

С голяма емоция и вълнение Майя Атанасова благодари на членовете и специалните гости на събитието, като сподели, че нейният успех се дължи от приноса на всички мотивирани, вярващи в себе си бизнес дами, които търсят и намират нови хоризонти за личностно развитие, социално приобщаване и професионален напредък.

Водещите на събитието – Деси и Ники Дочеви, предизвикаха присъсътващите на партито в забавни нетуъркинг игри, с които се провокира още повече повишаване на настроението.

Четирите години на клуба са изпълнени с редица значими събития и инициативи. От уъркшопи и семинари по теми като дигитален маркетинг, финансово планиране и личностно развитие, до срещи за нетуъркинг и обмен на добри практики.

Една от основните ценности на клуба е изграждането на силна мрежа от подкрепа и сътрудничество. Членките на клуба споделят не само своите успехи, но и предизвикателствата, с които се сблъскват. Това създава среда, в която жените могат да получат ценни съвети, да намерят бизнес партньори и да се вдъхновят една друга за нови начинания.

Четири години след създаването си, Дамският бизнес клуб е символ на успеха, устойчивостта и сплотеността. Благодарение на всички жени, които са били част от този път, клубът продължава да бъде вдъхновение и двигател за промяна. Заедно, ние не само че празнуваме постигнатото, но и с нетърпение очакваме предизвикателствата и възможностите, които ни предстоят.

В края на елегантния рожден ден прекрасната Майя Атанасова призна, че не е лесно да се работи за мечтите, но когато виждаш как те стават реалност осъзнаваш, че битката за тях си е струвала.

В края на елегантния рожден ден прекрасната Майя Атанасова призна, че не е лесно да се работи за мечтите, но когато виждаш как те стават реалност осъзнаваш, че битката за тях си е струвала.

Така правим живота си по-успешен, а ежедневието ни по-красиво!

Честит рожден ден, Дамски бизнес клуб BMLady! Нека следващите години бъдат още по-успешни и вдъхновяващи!

Събитието показа, че когато жените обединят своите усилия и знания, те могат да постигнат невероятни успехи.

Ако и ти искаш да си част от Дамски бизнес клуб BMLady не се колебай, а се свържи с нас: 

Варна

089 577 6100

club@bmlady.bg 

С всеки изминал ден, Дамският бизнес клуб BMLady продължава да расте и да се развива. Планирани са нови инициативи, които ще продължат да подкрепят жените в техния професионален и личен растеж.

Иглотерапия, др. Шакола
4 years BMLady small 258 of 359

Статията подготви за вас Майя Атанасова www.bmlady.bg 

4 years BMLady small 201 of 359

Pin It on Pinterest

Shares