Relaxinvarna Apartments-Апартаменти за нощувки във Варна


Пътуваш често!
Искаш да работиш на "брега на морето"?
При нас ще намерите комфортен дом, съчетавайки локация, градски удобства и домашен уют.

Предлагаме ти чудесни апартаменти, където можеш да съчетаеш работа и почивка, да забравиш за стресиращото ежедневие, да работиш от дивана, а защо не и от плажа, да си в центъра на града, а същевременно далеч от градския шум.


Може да разчиташ на дискретност и уединена обстановка, социална дистанция и отговорно обслужване. Налага ти се да пътуваш до Варна? Или просто искаш да избягаш до морската столица за няколко дена, но те ти се отсяда в хотел?

Ако искаш да се чувстваш у дома, даже и във Варна, ще те поканя в нашите градски апартаменти, създадени за хора, които обичат да пътуват, но и да усещат комфорта на дома със себе си, дори да са далеч от него.

Само с едно позвъняване или вайбър съобщение ще решиш този казус и ще превърнеш пътуването си във Варна в приятно изживявяване или ползотворен бизнес ангажимент.

Ще ти помогна да намериш своя комфортен дом в града, съчетавайки централна локация, градски удобства и домашен уют. Ако се налага да останеш за по – дълго време, можеш да разчиташ на удобства за работа от разстояние, високоскоростен интернет, място за паркиране и чудесни условия за workation.

Разгледай нашите апартаменти, за да откриеш своя комфортен дом във Варна: www.relaxinvarna.com И ни пиши, ако имаш въпроси или искаш да ни попиташ какво интересно можеш да правиш във Варна сега.

Имаме невероятни идеи, които искаме да споделим с теб. Десислава Василева се занимава с отдаване под наем на ваканционни апартаменти в град Варна или както самата тя го нарича – „бизнес с гостоприемство“.

Повече за дейността на Десислава Василева можете да прочетете тук:
Уеб сайт:https://relaxinvarna.com/
Фейсбук: https://www.facebook.com/RelaxInVarnaApartments/
Уеб сайт:https://bmlady.bg/дами-в-бизнеса/десислава-василева.html
Уеб сайт:https://explosion.bg/uspeshni-jeni

EXPLOSION.BG е онлайн рекламна медия с бизнес насоченост. Медия, защото сайтът е създаден да информира за всичко, свързано с бизнесите, особено тези, управлявани от жени. Рекламна, защото това е мястото, на което бизнесите могат да се рекламират по-най-добрия, интересен и ефективен начин.
EXPLOSION.BG е единственият по рода си уеб сайт, в който бизнесите, ръководени от жени, могат да покажат как си партнират, как се развиват, какви нововъведения предлагат, кои нови тенденции в тяхната сфера прилагат, а също и колко е важна личността зад успеха на всеки бизнес.

 ">


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар