Маруся Маринова личен коуч и създател на програма reStart!


Маруся Маринова личен коуч и създател на програма reStart , чрез която помага на хора, които искат повече стойност в живота си, пълноценни взаимоотношения и с лекота да постигат целите си!

Програма за поставяне на цели, изграждане на нагласа за успех, изграждане на стратегии и преодоляване на ограничения и страхове!
Kоучинг за личностна промяна!Кои са предимствата, когато работите с мен?
  • Ще бъдем екипът, който постига резултати
  • Заедно ще определим Вашата конкретна цел
  • Заедно ще построим Вашата стратегия
  • Каквито и трудности да срещнете по пътя, в мое лице ще имате подкрепа на всяка стъпка
  • Моя задача ще бъде да проследявам прогреса Ви
  • Моята програма е насочена към това да помага на хората да преодолеят страховете си, да опознаят и контролират своите емоции и реакции, за да имат живот без тревоги и ограничения и свободно да се движат към своите цели.

Заедно, и стъпка по стъпка, изграждаме живот с пълноценни взаимоотношения, кариерен ръст и здраве.

Това, което отличава работата на Маруся от тази на останалите лични коучъри, е разработената от нея система, изградена на базата на коучинг стратегии, НЛП трансформиращи техники за преодоляване на ограничаващите убеждения и вярвания и Biofeedback апарат за изграждане на продуктивни навици за фокус и концентрация. ​

Благодарение на тази програма, нейните клиенти повишават самооценката си, чувстват се удовлетворени, съхраняват взаимоотношения, пестят време, разочарования и се мотивират за още повече действия.

Контакти:
Уеб сайт: https://mindcoach-bg.com/
ФБ: Marusya Marinova - Life Coach
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marusya-m...
Уеб сайт:https://bmlady.bg/дами-в-бизнеса/мару...


">">


EXPLOSION.BG е онлайн рекламна медия с бизнес насоченост. Медия, защото сайтът е създаден да информира за всичко, свързано с бизнесите, особено тези, управлявани от жени. Рекламна, защото това е мястото, на което бизнесите могат да се рекламират по-най-добрия, интересен и ефективен начин.
EXPLOSION.BG е единственият по рода си уеб сайт, в който бизнесите, ръководени от жени, могат да покажат как си партнират, как се развиват, какви нововъведения предлагат, кои нови тенденции в тяхната сфера прилагат, а също и колко е важна личността зад успеха на всеки бизнес. 


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар