Мария Цветкова - съ -създател на Ген ключове България


От началото на 2015г. Мария Цветкова приема да се занимава с ген ключовете.
Тогава, има достатъчно време и енергия да се отдаде изцяло на познанието и да е максимално полезна за околните.

Заедно със партньорките си разпространява на български език една от най - новите и съвременни системи за личностна трансформация - мъдростта на ген ключовете.

Работата й като личен консултант и обучител й дават чудесна възможност да помага на всички.
На всеки, който й се е доверил, че може да реализира своят най - естествен и пълен потенциал.

Мария винаги е готова да се включи в кауза, да помогне на другите със своите качества и умения.

Системата “ген ключове” е мъдрост, която ни помага да преоткрием и видим своите дарби и вътрешна красота. Чрез нея получаваме много отговори за нашият живот, да повишаваме осезаемостта си и да позволим божественото в нас да се разкрие.
Ричард Ръд е създателят на системата, като информацията в ген ключовете се разгръща в 64 архетипа на поведение, които носят корените си от китайският “И Дзин”.

Архетипите се състоят от дълбоки прозрения за собствената ни природа. “Всеки страх е семето към величието”, казва Ричард Ръд. Преодолявайки всички страхове и болки, постигаме вътрешна стабилност и благополучие.

Контакти:
Уеб сайт: https://genekeys-bulgaria.com/
ФБ страница: https://www.facebook.com/genekeysbulg...
Може да гледате и в youtube канала на explosion.  https://youtu.be/OgZy73l3gYU


EXPLOSION.BG е онлайн рекламна медия с бизнес насоченост. Медия, защото сайтът е създаден да информира за всичко, свързано с бизнесите, особено тези, управлявани от жени. Рекламна, защото това е мястото, на което бизнесите могат да се рекламират по-най-добрия, интересен и ефективен начин.

EXPLOSION.BG е единственият по рода си уеб сайт, в който бизнесите, ръководени от жени, могат да покажат как си партнират, как се развиват, какви нововъведения предлагат, кои нови тенденции в тяхната сфера прилагат, а също и колко е важна личността зад успеха на всеки бизнес.


 


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар