Кристин Калоянова – рехабилитатор в Холистичен център здраве за всички

Кристин Калоянова е изградила 3-степенна система за дълготрайно справяне с болките в тялото, базирана на източна и западна медицина. Системата е предвидена да се справя както с външните, така и с вътрешните негативни фактори.

Тя включва диагностика и лечение, поддръжка и превенция и подход за изграждане на здравословни навици.
Още след първата терапия хората усещат облекчение на болките в тялото.
Намаляват нивата на стрес, постигат по – добра подвижност на тялото, имат по – добър сън и повишават жизнената си енергия.

Индивидуалният подход, който използва в работата си, отличава Кристин от останалите терапевти.

Холистичната система за лечение, която прилага, третира симптомите и обръща внимание на причините за възникването им. Самата тя споделя: „превенцията е най – доброто лекарство и лечението чрез движение са ключа към вечната младост, която е пряко свързана с физическото и психическото здраве на човека”.

Контакти:
Уеб сайт: https://kristin-therapy.com/
ФБ: Kristin-Kaloyanova-Physiotherapist
Уеб сайт:https://bmlady.bg/кристин-калоянова.html

EXPLOSION.BG е онлайн рекламна медия с бизнес насоченост. Медия, защото сайтът е създаден да информира за всичко, свързано с бизнесите, особено тези, управлявани от жени.
Рекламна, защото това е мястото, на което бизнесите могат да се рекламират по-най-добрия, интересен и ефективен начин.
EXPLOSION.BG е единственият по рода си уеб сайт, в който бизнесите, ръководени от жени, могат да покажат как си партнират, как се развиват, какви нововъведения предлагат, кои нови тенденции в тяхната сфера прилагат, а също и колко е важна личността зад успеха на всеки бизнес.

">


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар