КРЕДИТ КЕПИТАЛ ЕООД, предоставя безплатни финансови консултации на клиенти.

КРЕДИТ КЕПИТАЛ ЕООД, предоставя безплатни финансови консултации на индивидуални и корпоративни клиенти. Компанията съдейства в цялостния процес за получаване на финансиране от момента на договаряне на условията до момента на получаване на средствата по сметката на клиента. Оптимизира месечните разходи чрез рефинансиране, обединяване на текущи задължения и подобряване на условията по действащи кредити.

Договаряне и сключване на пълна гама от застрахователни продукти. Подпомагане при организиране и получаване на лизинг.

Към настоящия момент Кредит Кепитал е лицензиран кредитен посредник от Българска Народна Банка и е влючена в Регистъра на Кредитните Посредници на БНБ с регистрационен номер BCI000074.

EXPLOSION.BG е онлайн рекламна медия с бизнес насоченост. Медия, защото сайтът е създаден да информира за всичко, свързано с бизнесите, особено тези, управлявани от жени. Рекламна, защото това е мястото, на което бизнесите могат да се рекламират по-най-добрия, интересен и ефективен начин.
EXPLOSION.BG е единственият по рода си уеб сайт, в който бизнесите, ръководени от жени, могат да покажат как си партнират, как се развиват, какви нововъведения предлагат, кои нови тенденции в тяхната сфера прилагат, а също и колко е важна личността зад успеха на всеки бизнес.
Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар