Таня Пейчинова - професия Инфлуенсър

         Тя е жена, която няма как да не забележиш. Харизматична личност, с която е удоволствие да работиш и комуникираш. Представяме ви интервю с Таня Пейчинова – инфлуенсър, блогър, създател на собствена козметична линия. За предизвикателствата на професията, за желанията и успеха, прочетете в следващите редове.
  • Таня, ти си впечатляваща и вдъхновяваща личност. Разкажи ни за себе си и своят бизнес.
 Благодаря ти за прекрасните думи! Моят бизнес не го възприемам за бизнес. По-скоро гледам на него като на емоция, вдъхновение, знание. Аз съм блогър, имам сайт, в който споделям опита си от даден продукт, услуга, преживяване. Има и лични статии, всъщност в този блог е душата ми, която сега се раздели на две, защото преди около месец излезе моята козметична линия, съвместно с една от най-добрите български лаболатории и съм наистина щастлива и горда с този успех!
  • Какво послание желаеш да предадеш чрез твоята работа? Каква е твоята аудитория?
Както обичам да се шегувам моята аудория е от четящи хора, при мен няма деца, които искат да изгледат едно клипче набързо. При мен, за да ти е интересно, трябва да прочетеш. Много пъти съм разчитала на моята аудитория за съвет или препоръка и те винаги са били до мен. Смело казвам, че сред тях имам приятели, които съм щастлива, че срещнах, благодарение на блога ми и на социалните мрежи. А това, което искам да предам е просто още една гледна точка, мнение, позиция, усмивка.
  • Трудно ли е да си инфлуенсър в България и какви са предизвикателствата в този бизнес?
 Трудно е началото, но то с всяко начало е така. След това е по-скоро интересно и предизвикателно. Аз  съм щастливка, защото обичам работата си!
  • Имала ли си недоволни клиенти и как намираш решения да се справиш с тях?
Един единствен път ми се е случвало и беше неприятно, защото аз наистина давам всичко от себе си за всеки проект и предпочитам да не взема нищо в замяна и да имам доволен рекламодател, пред обратното, но явно, че колкото и да се стараеш, понякога не се получава.
  • Смяташ ли, че да си инфлуенсър е професия, която тепърва ще се развива още в България?
Тя професията вече си е доста развита в България ???? Това на което се надявам обаче е да има свежи, интересни и искрени съдържания, а не едни и същи лица, говорещи за едни и същи продукти, по един и същ начин за едни и същи пари. Това се усеща от аудиторията и прави наистина кофти впечатление.
  • Представи си, че имаш право на само едно желание. Какво ще си пожелаеш лично за себе си? За какво мечтаеш?
Здраве, мир и любов за всички. Това ми се иска, другото е ала бала. Но го разбираш чак след като изгубиш някои от тези три неща.
  • Какво е за теб Дамски Бизнес Клуб BMLady? Би ли препоръчала Клуба и на други успешни дами?
Обожавам нашата женска общност! Това е място, на което можеш да се развиеш, да дадеш, да вземеш по много! Някои от най-близките си приятелки срещнах в клуба, някои от най-добрите си партньорства направих тук. Всяка среща е богатство за мен и я чакам с нетърпение! Ако някоя дама, която чете това се чуди за какво говоря, нека дойде. Сигурна съм, че след първите 5 минтуи ще е заобиколена от нещата, които изброих по-горе!
 
Още за Таня Пейчнова и нейната дейност:
Web: https://tanyapeychinoff.com/
FB: Tania Peychinova(Tanya Peychinoff )
Instagram: http://www.instagram.com/tpeychinoff/
 
 
 
 


Автор: Сътрудник1
Напиши коментар