Сияна Младенова - собственик и управител на три детски образователни центъра Smarty Universe

Сияна Младенова е собственик и управител на три детски образователни центъра в гр. Варна - Smarty Universe, ползващи методиките на Smartykids Bulgaria.
 
Тя е завършила „Публична администрация“, „Инфраструктура в публичната администрация“ и „Консултативна психология“. Има дългогодишен опит в голяма финансова институция.
 
Специализирала е в обученията на деца със СОП (специални образователни потребности), методите Валдорф и Монтесори, интерактивните практики и техники за стимулиране на креативното мислене при децата от 2 до 14 години, както и всички методики на бранда Smartykids. През последните години се занимава активно с обучения и методики, свързани с личностното детско развитие.
 
Детските образователни центрове Smarty Universe, благодарение на Smartykids Bulgaria, стартират в началото на 2019 г. Първоначално са предлагали курс по ментална аритметика. В процеса на работа много родители на деца със СОП са се обърнали към центровете за съдействие и подкрепа. Поетапно в центровете са въведени различни курсове, подпомагащи детското развитие.
 
Smarty Universe предлагат следните курсовете: ментална аритметика, финансова грамотност, бързо четене, логопедия, английски език по методиката на National Geographic, роботика, детска психология и здравословно хранене за деца.
 
ФБ: SmartyKids Варна Аспарухово - Детски образователен център


Автор: Сътрудник
Напиши коментар