Северина Димитрова - посланик на здраве с Канген вода

        Тя е лъчезарна, позитивна бизнес дама, която не спира да желае да се развива и го прави изключително успешно. Представяме ви Северина Димитрова от гр. Бургас. Обича да се наслаждава на дълги разходки край морето, почитател е на писането в рими, а редовното спортуване и  водата са важна част от нейният живот. С какво се занимава Северина Димитрова, каква е нейната мисия и какво още сподели с нас, четете в следващите редове. 
  • С какво се занимаваш?
         Аз съм Северина Димитрова от гр. Бургас и съм партньор към Японската корпорация Enagic, които произвеждат  уреди за домашна употреба за водородна вода или така наречената Канген Вода.
Канген водата има много предимства. Не случайно мотото на компанията е „Промени водата, промени живота си“.
Канген водата има 3 уникални свойства:
-Алкална: променя pH на водата от киселинно/неутрално до алкално;
 -Анти-оксидантна:  забавя процеса на стареене на организма;
 -Преструктурирана: хидратира клетките в пъти по-бързо, поради по-лесното абсорбиране;
        До 6 пъти по-бързо захранва клетките, отколкото останалите води.С Канген водата може да се изчисти тялото от излишни токсини. Също така е подходяща както за пиене, така и за здравослoвно готвене, може да се използва и за дезнфекция. Машината произвежда 5 вида води с различно ph. Можем да използваме тази вода в цялото си ежедневие с различни приложения.
За разлика от всяка друга вода-Канген вода има приятно сладък вкус, не ни се подува корема и не ни става тежко.
      Най-добре ползата може да се разбере, когато се посети демонстрация  на Канген вода и най-вече трябва да се опита, за да се усети разликата.
  • Каква е твоята мотивация, за да продължаваш да се развиваш?                                         
  Небходимостта на хората да се хидратират. Всъщност водата е нещо толкова елементарно, обаче често подценяваме значението й. Не се пие достатъчно вода. Тялото ни е съставено от около 70% вода, а повечето хора наблягат основно на храната и подценяват водата и смятам, че трябва да се обърне внимание както на количеството, така и на качеството на водата в нашето ежедневие. Тайната на дълголетието е във водата.Тя не е просто здравословна за тялото ни, а е абсолютно необходима.Ако си набавяме прясна и качествена вода ежедневно, това може значително да подобри живота ни.
    Не случайно японците са нацията с най-много столетници в Света. Мисля че можем да се  поучим от тях, ако искаме да бъдем здрави.
  •   Сладко или солено?
 Определно Солено, не съм по сладкото- предпочитам винаги да подсоля живота си.
  • Какво е за теб BMLady?
Сбъдната Мечта-да се потопя в магията на енергията наречена ЖЕНА!
От известно време ми се искаше да съм част от такова женско общество и ето че се запознах с Майя и моята мечта се осъществи- да се събираме мотивирани жени за дейности  добри. В тези странни времена няма по-добър начин да продължиш напред, ако не си подкрепен от себеподобни. Смятам,че тук вече имам не само познати, а приятели, които могат да те подкрепят в твоето начинание.

Още за Канген вода и Северина Димитрова:
Web: https://www.kangenbg.com/
FB:Глътка Щастие


Автор: Сътрудник1
Напиши коментар