Пътят към естественото излъчване и красота!

       Жените сме известни с това, че сме суетни. Искаме винаги да изглеждаме съвършено, да предизвикваме внимание и да използваме най - висококачествени продукти. Разбира се всичко това трябва да ни отнема малко време и да изглеждаме естествено. 

       Противно на тенденциите все повече жени залагат на естествената визия и търсят натурално излъчване и методи за разкрасяване, които са безболезнени.  

        Мария Тодорова е козметик - ламимейкър и създател на първото и единствено по рода си в гр. Бургас студио Lashes Room. Макар и магистър по икономика, преди няколко години Мария открива истинската си страст - да работи в сферата на красотата, да помага на жените да се чувстват красиви, уверени и свободни. Студиото е специализирано в ексклузивно предоставяне на услуги за естествени мигли и вежди.   

         В Студио Lashes Room ще откриете услуги като ламиниране на мигли, вежди, биотатуаж на вежди, Wow Brow ламиниране. За всички процедури се използват качествени и доказани в световен мащаб продукти, като наред с това получавате лично отношение и индивидуален подход. 

         Мария Тодорова споделя, че студиото е малко женско островче, където ще релаксирате докато нагласата на света към вас се променя и ще прекарате време в уютна и спокойна обстановка. 

Повече за Студио Lashes Room:
FB: https://www.facebook.com/lashesroom88/
IG: @mylashesroom
Web: http://www.lashesroom.com/
Автор: Сътрудник1
Напиши коментар