Мария Тодорова - собственик на студио Lashes Room

Мария Тодорова е козметик-ламимейкър и е основател на студио Lashes Room в гр. Бургас!
 
Тя е родена и живее в Бургас, завършва образованието си в сферата на икономиката и е магистър-финансист. Преди няколко години открива истинското си призвание - да помага на хората. Съвсем случайно разбира, че иска да работи в сферата на красотата и така създава студио Lashes Room, за да могат жените по всяко време на денонощието да се чувстват красиви.
 
Мария е козметик-ламимейкър и като такава помага на жените да бъдат по-уверени, желани, спокойни и да имат повече свободно време като напълно безболезнено и здравословно се грижи за подчертаване на тяхната естествена красота.

Студио Lashes Room предлага лашлифтинг, биотатуаж на вежди Brow Henna и ламиниране на вежди. То е единствено по рода си в изключителното предлагане на само тези услуги. Работи само с подбрани най-качествени и доказани в световен мащаб продукти, с които се постигат най-добрите резултати. Мария подхожда индивидуално и със специално отношение към всеки клиент.
 
Lashes Room не е типичното студио за красота - в него дамите получават много повече от разкрасителни процедури - "процедури с удължено освобождаване", както обича да казва Мария. Всяка дама се чувства по-свободна, уверена и прекрасна, благодарение на естественото си излъчване.
 
"Да се събудиш с прекрасно извити мигли, оформени и подчертани вежди - готова да покориш света, без да се налага да отделяш 1 час пред огледалото сутрин, е доказано незаменимо удобство, а и дава голяма свобода. Моята мисия в живота винаги е била да помагам на хората. Сега получавам и най-високата отплата за това - очарователно усмихнати очи. А очите, както знаете... те никога не лъжат."Мария Тодорова, собственик на студио Lashes Room - гр. Бургас

Уеб сайт: https://lashesroom.com/ 
ФБ: LashesRoom lashlift & brows
Инстаграм: @mylashesroom

 


Автор: Сътрудник
Напиши коментар