Марина Стоилова представя платформата www.garderob.bg

Марина Стоилова вече над 10 години трупа опит в сферата на красотата като гримьор. Като привърженик на модата и красотата, тя представя платформата www.garderob.bg. Изключително полезен инструмент, с който всяка една жена има достъп до гардероба си в дигитална среда.
Възможностите, които платфромата предлага са разнообразни, като от първостепенно значение е удобството и лесният достъп до всичките ни дрехи на едно място. Много често жените забравят с какви артикули разполагат в гардероба си и вечно си задават въпроса – „какво да облека”? Отговорът е в www.garderob.bg.
Платформата предлага различни инструменти, които да улеснят всяка една жена при избора на тоалет за дадено събитие. Може да дадете достъп до вашият гардероб на приятелки, да се консултирате с тях за даден моден артикул. Имате възможност за базар – да продадете  дрехи или купите модни находки.  В секция „куфар” можете да добавяте всяка дреха, която ще вземете на предстоящата почивка, командировка или друго пътуване.  Още едно предимство – в релно време следите сумата, която сте натрупали от продажбата на модни артикули.
Това не е обикновена платформа. Създадена е да помага на жените лесно и бързо да изберат своят тоалет, за да бъдат винаги стилни, красиви и модерни.

Контакти:
Уеб сайт: https://garderob.bg/
Instagram: https://www.instagram.com/garderob.bg/
ФБ страница: garderob.bg


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар