Лилия Оверманн – собственик на L.OVErmann, холистичен ментор и коуч на жени

            Лилия Оверманн е холистичен ментор и коуч на жени, енергиен терапевт и невролингвист, собственик на L.OVErmann .  Родена в България, от дълги години живее и развива дейността си в Германия. Помага на жените да открият ценните ресурси, които таят в себе си и да ги използват по  най – добрият за тях начин.  През 2018г. решава да направи „мост” между България и Германия и да сподели опита си с възможно повече жени от двете държави. Смята, че човек е дълбоко свързан с корените си и че те са нашата есенция.
                Като холистичен ментор мисията на Лилия е да подкрепа жената в собственият й път,  да ѝ напомня наистина коя е и какви морални, индивидуални и характерни ресурси тя притежава. Призванието на Лилия е да бъде Queenscoach и да създаде едно кралство от кралици, които живеят собствения си живот щастливо, в любов към себе и околните и вътрешно, и външно изобилие. Тя вярва, че Вселената винаги е на наша страна, независимо дали го виждаме в момента или не.
                За своята работа, Лилия е разработила програма със собствени методи, които да помогнат на жените да разгърнат своя потенциал. Жените получават индивидуална подкрепа и подход. Самата Лилия споделя: „Всичко, което си желаеш, е в сърцето ти. Всичко, което търсиш, е вече в твоите ръце. Всичко, което намериш, е вече част от твоя живот. И когато се свържеш с душата си, с твоята вътрешна есенция, ще постигнеш мечтите си”.

 Автор: Сътрудник1
Напиши коментар