Красимира Кондова - хипнотерапевт

Красимира Кондова (Мира) е от Мюнхен, Германия и е хипнотерапевт: ментален и емоционален терапевт, който използва хипноза.
 
Тя помага на бизнес собственици, които не са удовлетворени от резултатите си, да преодолеят самосъмненията, страховете или липсата на яснота и да се движат към целите си леко, осъзнато и успешно.
 
Нейното мото е: „Подсъзнанието може всичко. Програмирай своето за бизнес успех.“ В работата си действа в тази посока - откриване и преодоляване на неработещи мисловни модели; кодиране на нови положителни вътрешни убеждения на подсъзнателно ниво.
 
Нейните клиенти успяват да преодолеят бърнаут и кризисни моменти; да достигат до повече клиенти по-бързо и по-ефективно; да увеличат продуктивността и печалбите си; да сключват повече и по-добри сделки; да подобрят лидерските и комуникативните си умения.
 
„Аз вярвам, че проблемът на всеки бизнес е неговият собственик, което престава да бъде проблем, когато работим върху себе си. Защото промяната на вътрешните убеждения неминуемо води до промяна на външните резултати.“ - Красимира Кондова – хипнотерапевт.
 
Уеб сайт: https://themindpower.eu/
ФБ: KrasimiraKondova
ФБ група: Подсъзнателно програмиране за бизнес успехАвтор: Сътрудник
Напиши коментар