Катя Петрова – собственик на дигитална агенция Coonecto – гр. Бургас

               В ерата на дигитализацията, все повече имаме нужда от маркетинг специалисти, които да ни помагат в развитието на бизнесът ни. Катя Петрова от гр. Бургас  създава своята фирма още през 2014г., като много преди това започва да се интересува от дигитален маркетинг. Катя помага на малки и средни бизнеси да се представят в онлайн пространството, да развиват своята дейност и достигат нови, потенциални  клиенти.  Заедно със своя екип от млади и амбициозни хора, изготвя маркетингови стратегии, поддръжка на фейсбук страници, рекламни кампании в социалните мрежи, имейл кампании, реклама в Google Ads.  Залагат на индивидуалният подход, като на първо място са нуждите на клиента.
                Икономическото образование на Катя Петрова й помага да разбира бизнесите, от каква промяна се нуждаят, какво може да се подобри.  Агенцията ще ви предложи нови и иновативни начини на реклама, също така може да оптимизира сайта ви. Навременната комуникация е ключов фактор за успех, а в Coonecto определено държат на нея.
                Благодарение на натрупаният опит и многобройните клиенти, на които е помогнала в бизнеса, правят Катя  успешна жена и доказват, че няма невъзможни неща.

Още за Катя Петрова;
Web: http://coonecto.com/
FB:Coonecto Digital Marketing Agency - PPC, Social Media, Digital StrategyАвтор: Сътрудник1
Напиши коментар