Ива Павлова - собственик и управител на списание Български предприемач

Ива Павлова е завършила „Международни отношения“ в Икономически университет – Варна, а след това и „Предприемачество в компютърните технологии“ в Нов български университет в гр. София. На 26 години е, но е започнала да се занимава с предприемачески проекти още от 15-годишна.
 
Тя е създател на списание "Български предприемач" (BEM.BG) - първата българска медия, предоставяща само практически полезна информация за българските предприемачи от специалисти в сферата си. Информацията в списанието е позитивна и полезна, като всеки може да я приложи в бизнеса и живота си и по този начин да се справи с предизвикателствата на нашето време. Без новини за смърт, катастрофи и болести.
 
Ето какво получават потребителите на списание "Български предприемач" - стотици страници уникално практическо съдържание, различни онлайн практически обучения от професионалисти, както и съветите и опита на десетки автори и гости от бизнеса и предприемачеството.
 
„Чрез списание "Български предприемач" насърчаваме предприемчивостта не само в бизнес гледна точка, но и сме най-достъпната медия на пазара, именно за да помагаме на бизнеса.“ Ива Павлова - собственик и управител на списание "Български предприемач".
 
Ива казва за себе си, че обича да пътува, била е в над 40 държави, като е живяла в 5 от тях. Съчетава работата с всичко останало, което прави, понеже вярва изключително много в проектите си и те са нейната мисия.
 
Освен, че е създател на списание "Български предприемач", тя е създател и на първата в Европа дигитална визитна картичка. В момента разширява портфолиото си с още един проект, който е крипто насочен.
 
Уеб сайт: https://www.bem.bg/
ФБ: BEM.BGАвтор: Сътрудник
Напиши коментар