Имидж консултант Румяна Димитрова - цветове, стил, вдъхновение!

“Променяш стила, променяш мисленето” !

       Доказано е, че човек се чувства най-щастлив и удовлетворен тогава, когато работи това, което иска и го прави с желание и от сърце. Румяна Димитрова от гр. Варна, която е имидж консултант освен, че е сбъднала детската си мечта, получава вдъхновение от работата си и от хората, които консултира.  

        Руми е собственик и развива успешно бранда Help Me Dress Rumyana Dimitrova. Последвала сърцето си е излязла от рамката на скучната работа в банкова институция и започва да гради собственият си живот. Тя помага на жените да разчупят рутината на обичайното ежедневие и да развият собственото си усещане за красота и стил. Показва на дамите как да обичат и обличат дрехите в гардероба си. 

       Самата Руми споделя как цветовете за нея разкриват нови светове. Да бъдем в хармония със самите себе си зависи и от това как изглеждаме. Особено важно за нас жените е как се чувстваме, когато носим определени дрехи, цветове и аксесоари, какво излъчваме като усещания и енергия.  

       Ако и вие имате колебания относно това какви дрехи и цветове са подходящите за вас, желаете да “предавате” послания с облеклото си и да бъдете по - уверени в себе си, Румяна Димитрова ще ви помогне да направите своят избор!  

 
Автор: Сътрудник1
Напиши коментар