Галина Кустева - консултант кариерно развитие

Галина Кустева - консултант кариерно развитие и промяна, обучител и фасилитатор – гр. Гоце Делчев
Галина Кустева е завършила специалност "Неформално образование" в СУ "Климент Охридски". Тя е сертифициран консултант по кариерно развитие и реализация по международната програма за кариерни консултанти GCDF (Global Career Development Facilitator).
 
Галя е отдадена да помага на дами, които вече имат работа, усещат, че нещо липсва и са достигнали до оня момент на рутинност, в който се питат "това ли е всичко". И имат нужда от разбиране, цялостен подход и работеща методология, за да се преориентират в професионален план или да създадат и развият свой творчески бизнес проект от А до Я. Както и на младежи да открият своя път в живота.
 
Галина Кустева помага чрез индивидуални консултации по авторска методология, пише авторски статии по темите - себепознание и управление на кариерата, води обучения и семинари.
 
„Да откриеш правилната посока в кариерата, е като да се прибереш у дома. Кариерната промяна не е знак за провал! Тя е знак за израстване.  Това е твоето напомняне, че е напълно нормално и здравословно за твоите интереси, чувството за цел и идеал за работа, които с времето е напълно естествено да се променят. Така че, когато си казваш "защо тогава толкова учех“, и да си мислиш, че да направиш завой в кариерата е нещо лошо, опитай се да преминеш към приемането, че понякога се променяме. И това не е знак за провал, а за еволюция. Част от работата и живота е да се научиш как с грация да се ориентираш към промените.“ - Галина Кустева - кариерен консултант, специалист обучение и развитие.
 
 


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар