Дарина Родинова и магията на лютите чушки!

      Само на няколко километра от гр. Варна ще откриете магията на лютите чушки – Hot Farm.
      Дарина Родинова заедно със своето семейство създават първата и единствена по рода си люта ферма в България, където отглеждат над 200 сорта люти чушки и произвеждат продукти от тях. Започнало като хоби, отглеждането на люти чушки се превръща в призвание  и успешен бизнес за семейство Родинови.
     В лютата ферма продуктите са натурални, чисти, здравословни и много вкусни. Произвеждат се различни сосове, пюрета, разядки, сладка, туршии, пресни и люти чушки. Не се използват никакви бои, добавки и химикали. В целият процес от отглеждането на растенията до  производството на крайният продукт, Дарина и семейството й влагат много старание и любов.
     Лютата ферма организира и  дегустационни турове. Ще се потопите в атмосферата на фермата и уникалността на мястото, ще разгледате част от оранжериите и производствените помещения. Освен, че ще се запознаете отблизо с характеристиките на различните сортове чушки – отглеждане, сеитба, добив, ще имате възможността да се насладите и на уникален микс от люти продукти. Ще научите повече за това колко много приложения има лютото и  как можем да го използвамев ежедневието си.
     Дегустационните турове, които предлага лютата ферма са чудесен начин да подарите на семейство и приятели едно различни преживяване. Мястото е напълно подходящо и за организиране на тийм билдинги.

 Още за Лютата ферма:
FB: https://www.facebook.com/hotfarm.eu
Web: http://hotfarm.eu/
 


Автор: Сътрудник1
Напиши коментар