Борислава Киркова – регионален директор на „Алфа Груп България” и още...

              Знаем, че жените имат способността да правят няколко неща едновременно и умело да  менажират различни проекти и дейности.
Пример за още една успешна жена със сериозен опит в бизнеса е Борислава Киркова от гр. София.
Тя е регионален директор на „Алфа Груп България”, част от международната The Alpha Group International, която помага и подкрепя различни собственици и управители на малки и средни предприятия да разрастват компаниите си, да планират стратегически и да постигат високи резултати.
                Борислава е съосновател и организатор на технологичната конференция “LibertyBits”, която е посветена на личната свобода в дигиталната ера. С богат дългогодишен опит е в отдел „маркетинг и продажби” в България и Германия във немският концерн Робърт Бош.
                Борислава Киркова е собственик и партньор “Маркетинг и връзки с  ключови клиенти”  в Office – Friends в гр. София. Това е онлайн магазин за висококачествено кафе и чаени продукти, като на фокус са биоразградимите и рециклируеми продукти.  Целта на компанията е да замени употребата на пластмасови капсули в офисите с биоразградими хартиени монодози.  Годишно отделят 1 % от оборота си за подпомагане на зелени каузи в България. Office – Friends внасят кафе и чай от Италия, Германия и Виетнам, като в асортимента им фигурира и най – продаваната марка виетнамско кафе -  TRUNG NGUYEN.

Още за "Алфа Груп България:
Web:https://tagbg.org/
Fb:The Alpha Group Bulgaria

Още за  Office-Friends:
Web:https://office-friends.com/
Fb: Office-Friends


 


Автор: Сътрудник1
Напиши коментар