Борислава Киркова - регионален директор на Алфа Груп България

Борислава Киркова e бизнесдама с дългогодишен опит в международна корпорация, а в последните 8 години и предприемач.
Тя е регионален директор на Алфа Груп България, част от международната The Alpha Group International, която помага и подкрепя собственици и управители на малки и средни бизнеси да планират стратегически и разрастват компаниите си.
 
Борислава е съсобственик и партньор „Маркетинг и връзки с ключови клиенти“ в Office-Friends. Компанията развива внос и дистрибуция на кафе и чай от Италия, Германия и Виетнам, като на фокус са биоразградими и рециклируеми продукти. Целта на компанията е да замени употребата на пластмасови капсули в офисите и подпомагане на зелени каузи в България като отделя 1% от оборота си за това.
 
Освен това Борислава е сертифициран бизнес и личен коуч към Noble Manhattan Coaching – компания сред топ 3 обучители в коучинг умения извън САЩ - и сертифициран NLP и P.E.T. практик.
 
Съосновател и организатор на технологичната конференция „LibertyBits“, посветена на личната свобода в дигиталната ера, както и лектор по проект "Млад предприемач - стартирай бизнес в дигиталната ера", насочен към хора, желаещи да развиват собствен бизнес. Има 12-годишен опит в немския концерн Роберт Бош на различни позиции в отдели „Продажби и маркетинг“ в Германия и България.
 
Личните ѝ каузи са свързани с подкрепа и работа с жени в края или по време на майчинството да се преориентират кариерно, да се върнат обратно на работното място или да стартират собствен бизнес, както и навлизането на бизнеса в училище, чрез срещи, дискусии или с практическа насоченост на ученици и студенти съвместно с бизнеса.
 
Борислава е щастливо омъжена с две дъщери на 4 и 9 години.
 
Уеб сайт: https://tagbg.org/
ФБ: The Alpha Group Bulgaria


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар