Имидж консултантът Румяна Димитрова изненада приятно дамите от BMLady

Сутрините на Дамски бизнес клуб BMLADY започват винаги с усмивка и са много ползотворни. Дамите се чувстват заредени, мотивирани и подкрепени в бизнеса си, но и не само.
 
На 20.10.2021 г. в една от слънчевите, топли и уютни зали на хотел Амирал в гр. Варна се проведе Бизнес закуската на клуба. В добра атмосфера, с вкусна храна и топли напитки, дамите изкараха чудесни няколко часа заедно.
 
Имидж консултантът Румяна Димитрова от Help Me Dress Rumyana Dimitrova направи своето разширено представяне.
Темата беше: Виж колко си красива, като Руми показа как цветовете влияят на лицето и настроението ни.
 
Някои от дамите си донесоха любими бижута или дрехи, за които поискаха съвет с какво могат да ги съчетаят и дали са подходящи за тях.
 
Като имидж консултант Руми не само помогна, но и показа различни техники как с малко дрехи да имаме голямо разнообразие от тоалети. Освен всичко това Руми беше подготвила и още изненади за дамите на срещата – подарък-комплимент за всяка дама и лично приготвени вкуснотии. Така закуската стана още по-интересна, забавна, вкусна, усмихната -  имаше от всичко хубаво.
 
Присъстваха и гости, които останаха очаровани и влязоха в клуба с членство без да се замислят.
 
Дамски бизнес клуб BMLady се увеличава! Всеки, който иска да разбере повече или да стане член в клуба, може да се регистрира и да очаква обаждане:
https://bmlady.eu/registration/


Автор: Сътрудник
Напиши коментар