Декорирайте своя дом с Art Color Center декоративни мазилки и бои ВАРНА

Декорирайте своя дом с Art Color Center магазин за декоративни мазилки и бои в град ВАРНА

Искате неподражаем лукс и качество? Ние Ви предлагаме богат избор от декоративни ефекти, които ще отговарят на Вашата индивидуалност и стил. 

Предлагаме разнообразие от висококачествени италиански мазилки! А с нашите професионални майстори, ще получите идеалното полагане на избраните материали.

 При нас ще намерите премиум качество интериорни, екстериорни и ефектни бои от реномирани производители. Нашите бои са устойчиви на цветовете, хипоалергенни, антибактериални и миещи се. И най-доброто - можем да ги тонирате прецизно в неограничен брой цветове! ????

 Екологични варови и глинени продукти – шпакловки, мазилки и бои за здравословен микроклимат във Вашия дом. Натурални материали, без съдържание на ЛОС, придаващи комфорт и красота в интериора.

 Микроцимент - модерно и практично решение за вътрешни и външни хоризонтални и вертикални повърхности. Без фуги, водоустойчив и с изключителна здравина, той може да бъде тониран според вашите предпочитания. Идеален е за бани и други пространства.

 Специални защитни покрития – бои и лакове за дърво, метал, паркет, камък, басейни, лодки, хидро и термо изолация.

 Тук е мястото, където имате неограничени свобода и време, за да направите най-добрия избор за Вас, Вашето семейство, дом и бизнес.

---
 Ще ни намерите в град Варна, бул. Сливница №: 160, Търговски център КАМКО.
P.S. Безплатен паркинг
 0884 019155;
 art-color@abv.bg
ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК 


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар